Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΤΟ "ΚΑΝΑΛΙ 9" ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ

Ο Κώστας Χαρδαβέλας είπε για ένα νέο κανάλι που θα πάει και από τότε το "σήμα" χάθηκε για το ποιο μπορεί να είναι αυτό, με την επικρατέστερη φήμη να έκανε και να κάνει λόγο για το Channel 9 του Δημήτρη Κοντομηνά. Μαζί με τον Κώστα Χαρδαβέλα όμως προστέθηκε και ο Μάκης
Τριανταφυλλόπουλος, με τους δύο δημοσιογράφους του Alter... τους προηγούμενους μήνες να είχαν συνεργαστεί πάλι προκειμένου να βρουν τηλεοπτική στέγη ακόμη και σε σταθμούς της επαρχίας.
Σήμερα αυτή του η κίνηση... φημολογείτο πως αποτελέσει την άκρη προκειμένου το Κανάλι 9 να έχει σήμα (από αναμεταδόσεις) και στην επαρχία!
Η πραγματικότητα είναι πως ελάχιστοι ξέρουν ποιο θα είναι το νέο κανάλι των Τριανταφυλλόπουλου και Χαρδαβέλα, αφού για να γίνει δικό τους πρέπει να δώσουν ένα σεβαστό ποσό στον Δημήτρη Κοντομηνά που δεν έχει εκδηλώσει μέχρι τώρα επίσημα την πρόθεση του να το πουλήσει, παρά το ότι όπως είναι φυσικό έχει ως άμεση προτεραιότητα τον Alpha.
Γράφτηκε μάλιστα πως ο Δημήτρης Κοντομηνάς αναζητά ή καλύτερα συζητά με δύο επενδυτές που θα βάλουν χρήματα στο Channel 9 προκειμένου να ξεκινήσει ένα ενημερωτικό πρόγραμμα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates