Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Ο Γιώργος Κουρής, η κλειστή πόρτα του ALTER και ο Βαγγέλης…


Τον Χρόνη Εξαρχάκο ως "εφευρέτη" κάνει ο Γιώργος Κουρής εδώ και ένα χρόνο προκειμένου να ανοίξει η πόρτα του Alter. Όπως ακριβώς και ο Εξαρχάκος έτσι και ο κυρ - Γιώργος ανακάλυψε πως οι πόρτες ανοίγουν ή κλείνουν εύκολα μόνο με το όνομα...
Βαγγέλης.
Μόνο που στην ταινία ο Βαγγέλης ήταν ένας, ενώ στην περίπτωση του Γιώργου Κουρή είναι δύο και χρειάζεται το όνομα να μπει στην "Αυριανή".
Έτσι, όπως πέρυσι που την μία... έγλυφε από την πρώτη σελίδα της "Αυριανής" τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να περάσει λίγες ημέρες μετά στον Ευάγγελο Βενιζέλο, έτσι και φέτος δεν έχασε την ευκαιρία με τον δεύτερο προκειμένου να του στείλει με τον δικό του τρόπο τα "συχαρίκια" του για την απόλυτη κυριαρχία στην κούρσα διαδοχής του ΠΑΣΟΚ που έτρεξε μόνος του και κατέλαβε όλες τις θέσεις!
Να υποθέσω πως τις επόμενες ημέρες θα περάσει πάλι στον άλλο Βαγγέλη μπας και ανοίξει η πόρτα του Alter, χωρίς φυσικά ο ίδιος να βάλει χρήματα στον σταθμό;

Απορία: κυρ - Γιώργο εσύ δεν είσαι που χτυπιέσαι για επιστροφή στην δραχμή και ο Βενιζέλος που λέει πως κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφή για την Ελλάδα; Πάντως στο "καπέλο' της πρώτης σελίδας υπάρχει και η "πισινή" του Αντώνη!     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates