Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

BINTEO – Γκλέτσος: «Θα κρατήσω το μουστάκι μέχρι τις εκλογές»


Ο Δήμαρχος Στυλίδας ανακοίνωσε σήμερα την εξασφάλιση χρημάτων για το αποχετευτικό σύστημα σε Αχινό – Καραβόμυλο – Ράχες – Γλύφα.
Είναι ένας από τους 11 δήμους σε όλη την Ελλάδα, που κατάφερε να εξασφαλίσει Ευρωπαϊκά κονδύλια για το έργο της αποχέτευσης, το οποίο είναι το Νο1 πρόβλημα της...
Ανατολικής Φθιώτιδας…
«Δεν υπάρχει Δήμαρχος. Δουλεύουμε όλοι μαζί. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Είμαστε ομάδα, που ιδρώνουμε την φανέλα«, είπε μεταξύ άλλων στο LamiaReport, ο Απόστολος Γκλέτσος ανακοινώνοντας σήμερα την εξασφάλιση των χρημάτων για το αποχετευτικό ενώ παράλληλα ευχαρίστησε όλους όσους εργάστηκαν και συνέβαλλαν με τον έναν ή άλλο τρόπο για να φτάσουν στην ένταξη του έργου.
Η αίθουσα του ξενοδοχείου «Σκάλα» στις Ράχες, όπου δόθηκε η συνέντευξη τύπου ήταν ασφυκτικά γεμάτη από τους κατοίκους που ήρθαν να ακούσουν από πρώτο χέρι τα ευχάριστα νέα.
Είναι ένα σημαντικό βήμα ανάπτυξης για τον τόπο και φυσικά είναι για την προστασία το περιβάλλοντος και του Μαλιακού δήλωσε αμέσως μετά ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος αποκάλυψε ότι άφησε το μουστάκι για γούρι, αφού μόλις το άφησε ήρθαν τα ευχάριστα για την ένταξη του έργου…»Τώρα δεν το κόβω. Θα το αφήσω μέχρι τις εκλογές«, είπε στην κάμερα….


tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates