Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012

«Ροζ» σκάνδαλο με στέλεχος του ΛΑ.ΟΣ.! ...

Ένα «ροζ» βίντεο φαίνεται ότι κρύβεται πίσω από την αποχώρηση από το ΛΑ.ΟΣ. της 21χρονης φοιτήτριας νομικής Μελίνας Τσιλιμίγκρα, η οποία ήταν υπεύθυνη της ΦΟΣ (Φοιτητική Οργάνωση Συναγερμού) Νομικής, μέλος του Δ.Σ. της ΝΕΟΣ και...
μέλος της Γραμματείας Ιδεολογικού του ΛΑΟΣ.

Το πρώην στέλεχος του κόμματος εμφανίζεται από κάποιους να πρωταγωνιστεί σε βίντεο που ανέβηκε σε ιστοσελίδα – πορνό στο διαδίκτυο.

Στο ακατάλληλο διά ανηλίκους βίντεο εμφανίζεται μία ξανθιά καλλονή να ερωτοτροπεί με τον σύντροφό της. Σύμφωνα με πληροφορίες στην υπόθεση έχει αναμιχθεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία αναζητά τους ανθρώπους που ανέβασαν το συγκεκριμένο υλικό.

Την ίδια ώρα η Μελίνα Τσιλιμίγκρα έχει προχωρήσει σε μηνύσεις κατά συγκεκριμένης ιστοσελίδας, που ανέβασε το βίντεο, καθώς οι διαχειριστές της ισχυρίζονται ότι η πρωταγωνίστρια του «καυτού» υλικού είναι η 21χρονη.

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, η Μελίνα Τσιλιμίγκρα υπέβαλλε την παραίτησή της από το ΛΑ.ΟΣ. με μία λιτή δήλωση στο προσωπικό της blog. «Σας πληροφορώ ότι σήμερα αποχωρώ από το κόμμα του ΛΑΟΣ για προσωπικούς, ιδεολογικούς και πολιτικούς λόγους.

πηγη newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates