Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΥΡΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ;


Το σιωνιστικό σχέδιο που βρίσκει πλέον και φανερά την εφαρμογή του στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, απροκάλυπτα και προκλητικά επιταχύνει τις εξελίξεις προς την επίτευξη του τελικού του στόχου, ανεμπόδιστα!
Πράγματι ανεμπόδιστα;
Από καιρό τώρα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι αντιλαμβάνονται...
την εξύφανση των μυστικών σχεδιασμών ενός κέντρου παγκόσμιας δύναμης και επιρροής, που μπορεί κρυφίως να ….κινεί τα νήματα των παγκόσμιων εξελίξεων σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο, σε επιστημονικό αλλά ακόμη και σε φιλοσοφικό επίπεδο.

Κάποιοι διάβασαν «τα Πρωτόκολλα της Σιών», κάποιοι αντελήφθησαν τις μεθοδεύσεις από τεκτονικές στοές, ροταριανούς ομίλους, λάιονς, μυστικά μυητικά τάγματα, κτλ και μερικοί τέλος αντελήφθησαν ότι κάποιοι τους «στρατολογούσαν» για να επανδρώσουν «δεξαμενές σκέψεις» (think tanks) από όπου κάποια στιγμή θα επιλέγονταν για να αναλάβουν συγκεκριμένο ρόλο, με ανταλλάγματα ευτελούς ηθικής αξίας (χρήμα, εξουσία).
Αυτό το μυστικό κέντρο, το είπαν πολλοί «Σιωνισμό». Μίλησαν για κέντρο υποκίνησης κρυφών μεθοδεύσεων, προκειμένου να παραλάβει δολίως την εξουσία της ανθρωπότητος σε παγκόσμια κλίμακα και να μπορέσει κάποια στιγμή να συγκεντρώσει ανά χείρας του, την απόλυτη διακυβέρνηση του πλανήτη. Μια υπόθεση που ξεκινά πολλές χιλιάδες χρόνια πριν το σήμερα! Πολλές οι ενδείξεις, αλλά και οι αποδείξεις. Γνωστός και ο λόγος που επιδίωκαν τον σκοπό τους υπομονετικά και στωικά τόσο χρόνο…
Μήπως είναι η ματαιοδοξία της εξουσιομανίας και της συγκέντρωσης πλούτου στα χέρια τους ο λόγος; Μήπως η μανία εκδίκησης των αρχικώς ισχυρότερων διωκτών τους και νυν θυμάτων τους; Όχι! Μακάρι να ήταν τόσο απλά και «ανθρώπινα» τα κίνητρα…Δεν είναι όμως!
Η ταυτότητα των παγκόσμιων αυτών επίδοξων εξουσιαστών, δεν είναι ανθρώπινη.
Αν ήταν, θα υπέκυπταν στην ανθρώπινη νομοτέλεια και οι επιδιώξεις τους θα είχαν αναλογικά εφήμερα αποτελέσματα. Θα ήταν τρωτές όπως και οι υπόλοιπες ανθρώπινες επιδιώξεις και μεθοδεύσεις, που σύντομα αποκαλύπτονται και αποδυναμώνονται.
Είναι οι πιο καλά μελετημένες μεθοδεύσεις που έδρασαν και δρουν στην ιστορία της ανθρωπότητος διότι έχουν επενδύσει ακριβώς πάνω στην ατέλεια και την αδυναμία της ανθρώπινης φύσης. Με απόλυτα επιδέξιους χειρισμούς της ανθρώπινης ιδιοσυγκρασίας, κατάφεραν να καθορίζουν τις συμπεριφορές των ανθρώπων σαν να ήταν πιόνια τους. Κατάφεραν να κατευθύνουν τις μάζες, να υποδεικνύουν συμπεριφορικά πρότυπα μαζικοποίησης , οπαδισμού, φανατισμού και υπερκαταναλωτισμού.
Έφτιαξαν θρησκείες που τις προσάρμοσαν στους εκάστοτε πολιτισμούς. Έφεραν τον σκοταδισμό και το έρεβος θέλοντας να πνίξουν την ευγενή ανθρώπινη πλευρά της πνευματικότητας και της ελεύθερης εξέλιξης. Ήθελαν τον άνθρωπο-«έρπων», όχι τον άνθρωπο-«άνω-θρώσκων». Οι επικυρίαρχοι ήθελαν τον άνθρωπο έξω από την φυσική του ροπή, την ανέλιξή του. Ήταν και είναι εχθροί του ανθρώπου.
Όμως, σήμερα όλοι βλέπουμε ότι υπάρχει μια πολύ μεγάλη επιτάχυνση των εξελίξεων που μεθοδεύει το παγκόσμιο αυτό κέντρο. Εξωθεί βεβιασμένα και απροσχημάτιστα-απροκάλυπτα πλέον τις εξελίξεις. Γιατί βιάζεται; Γιατί δεν νοιάζεται πλέον αν γίνεται αντιληπτό και για το ότι αποκαλύπτεται; 

katoxika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates