Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ FIMOTRO ΚΑΙ Η "ΜΑΪΜΟΥ" ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ... ΠΟΤΕ


Ύστερα από την σύλληψη του Κώστα Γιαννίκου ο Γιάννης Παπαγιάνης μέσα από το fimotro είχε ανεβάσει τουλάχιστον πέντε αναρτήσεις βάση των οποίων θα γινόταν σύλληψη ΚΑΙ του Γιώργου Κουρή για χρέη. Σε μια από αυτές μάλιστα έλεγε πως παρακολουθούν ήδη τον Γιώργο Κουρή με σκοπό να τον συλλάβουν!!
Τελικά αποδείχθηκε άλλη μια...
μούφα του παπατζή που ετοιμάζετε να πάει... υπάλληλος του
Γιώργου Κουρή στο Kontra Channel. Σημειώστε πως ο τελευταίος στο Kontra δίνει μισθούς στην καλύτερη των περιπτώσεων ανειδίκευτου εργάτη, για να καταλάβετε πόσο θέλει να εμφανιστεί ξανά στην τηλεόραση ο πρώην... παρουσιαστής του EXTRA 3. Το πρόβλημα είναι πως δεν έχει και διαφημίσεις στο fimotro που είναι δικό του (άλλο αν δεν προβάλετε εκτός απ' όταν τον... συλλαμβάνουν ως διαχειριστή) και τα... συμπεράσματα δικά σας.

Υ.Γ. Τελικά μήπως ο γαμπρός του Γιώργου Κουρή φρόντισε για την "γέφυρα" ανάμεσα στον Παπαγιάννη και τον Κουρή; Δεν νομίζω ο Ανδρέας Καψαμπέλης να ασχολήθηκε μετά το... ατυχές(;) περιστατικό με το blog του όταν ήταν υποδιευθυντής στον Επενδυτή και που τότε μπλέχτηκε στην υπόθεση και το όνομα του Παπαγιάννη (που περίμενε τον Καψαμπέλη στις 5 το πρωί μπροστά από τον Επενδυτή εκείνες τις εποχές), παρά το ότι μετά πήγε μαζί με τον Παπαγιάννη στο "Αποκαλυπτικό Δελτίο".

Απορία: ο Γιάννης Δαραβίγκας που έχει δηλώσει ότι έχει κάνει μήνυση στον Γιάννη Παπαγιάννη θα εμφανίζεται μαζί του προκειμένου να κάνει σχόλια στο δελτίο ειδήσεων του Kontra;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates