Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012

VIDEO: Τα γιαούρτια και τα αυγά στον δήμαρχο Ζακύνθου…


Πολίτες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης αντιδρούν με όποιον τρόπο βρουν στα όσα συμβαίνουν γύρω τους, πολλές φορές βίαια και άλλες φορές με καταλήψεις. 
Ηδη στα Επτάνησα μέσα σε ένα 24ωρο είχαμε δυο περιστατικά, το ένα μάλιστα είναι σε εξέλιξη για το χαράτσι της ΔΕΗ!

Ζάκυνθος: Αυγά και γιαούρτια στον δήμαρχο
Αυγά και γιαούρτια στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου αντικείμενο συζήτησης ήταν η...
επανακαταμέτρηση των τετραγωνικών μέτρων σε σπίτια και επιχειρήσεις, που έγινε με τη διαδικασία της αεροφωτογράφησης. Η λαϊκή οργή ήταν έντονη με τον κόσμο να γεμίζει ασφυκτικά την αίθουσα συνεδριάσεων, ενώ αρκετοί βρισκόταν στην πλατεία Σολωμού και περίμεναν να μάθουν την απόφαση του σώματος.
Όταν έκανε την εμφάνισή του, ο δήμαρχος Στέλιος Μποζίκης στο πνευματικό κέντρο, οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν. Στη συνέχεια εκσφενδονίστηκαν αυγά και γιαούρτια και όπως βλέπουμε στην αρχική φωτογραφία, τα σημάδια έμειναν τόσο στο σακάκι του δημάρχου, όσο και στο κόκκινο χαλί.
Οι κάτοικοι καταγγέλλουν τον δήμαρχο πως προσμέτρησε μαζί με τα σπίτια και τα... κοτέτσια, με αποτέλεσμα να καλούνται να καταβάλλουν ένα υπέρογκο ποσό, μόλις γίνουν οι διορθώσεις που προωθεί η Δημοτική Αρχή. Ο δήμαρχος από την πλευρά του υποστήριξε με δηλώσεις του, ότι μετρήθηκαν μόνο οι κύριοι και βοηθητικοί χώροι και όχι κοτέτσια.
greeknation.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates