Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΕΛΗΞΕ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ ΣΤΟ ΕΣΡ - ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ALTER ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;


Ο πρόεδρος του ΕΣΡ Ιωάννης Λασκαρίδης μαζί με τρία ακόμη μέλη του από σήμερα δεν ανήκουν σε αυτό, καθώς έληξε η θητεία τους. Τίποτα το αφύσικο μέχρι εδώ, μόνο που τις τρεις τελευταίες φορές που ο Ιωάννης Λασκαρίδης είχε κάνει σαν πρόεδρος του ΕΣΡ δηλώσεις για το Alter επαναλάμβανε συνεχώς πως πρέπει να δοθεί
πίστωση χρόνου στους ιδιοκτήτες του σταθμού...
(ουσιαστικά στον Κουρή και απ' το... πλάι στον Γιαννίκο) προκειμένου να προχωρήσουν τις διαδικασίες για την ένταξη του Alter στο άρθρο 99.
Τις δύο τελευταίες φορές μάλιστα είπε πως η συζήτηση θα γίνει μετά το δικαστήριο που θα έχει ο σταθμός προκειμένου να μπει (αν μπει) στον πτωχευτικό κώδικα.
Δεν είναι κακό αν και στην τελευταία συζήτηση όπου παρόν ήταν και εκπρόσωποι των εργαζομένων του σταθμού δεν ήταν και ότι καλύτερο κάποιες δηλώσεις του. Έτσι, αναρωτιέμαι πόσοι ακριβώς γνώριζαν πως η θητεία του στο ΕΣΡ θα λήξει πριν ο κυρ - Γιώργος κάνει την ύστατη προσπάθεια για το άρθρο 99 και πόσους είχε ενημερώσει ο ίδιος ότι τότε δεν θα είναι ο ίδιος πρόεδρος...

Απορία: ο Στέφανος Χίος να το γνώριζε αυτό; Επειδή είναι απογοητευμένος από τα πρόστιμα που έφαγε η εκπομπή "Μακελειό 2" από τότε που ξεκίνησε και θέλει να φύγει όπως ο ίδιος είπε το Σάββατο από αυτή.        

Πηγή: enimerosi24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates