Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Ανακοίνωση – σοκ στρατιωτικών: «Είμαστε περήφανοι, αλλά και εξαθλιωμένοι»


Μία ζοφερή πραγματικότητα που η στολή και τα γαλόνια δεν μπορούν να κρύψουν, περιγράφει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΣΜΕΔ. Επιχειρώντας να προλάβει τα χειρότερα που έρχονται ο ΣΥΣΜΕΔ, επισημαίνει αλήθειες που πολιτική και στρατιωτική ηγεσία προσπαθούν να κρατήσουν επιμελώς κρυμμένες.
Η ανακοίνωση που εξέδωσε αποτυπώνει -δυστυχώς- τη σκληρή πραγματικότητα,την οποία κανείς δεν μπορεί να παριστάνει ότι δεν αντικρίζει....


Όλη η ανακοίνωση του ΣΥΣΜΕΔ:
Το τελευταίο διάστημα ως θεατές παρακολουθούμε όλοι οι Έλληνες πολίτες τις πράξεις ενός δραματικού έργου που παίζεται σε ένα θέατρο με σκηνοθέτες τους Τροϊκανούς και όσους πρόθυμα τους στηρίζουν.
Η επέλαση συνεχίζεται και η διαβίωση των περήφανων Ελλήνων πολιτών, όλων ημών και των οικογενειών μας, τείνει να φτάσει στον αφανισμό μας από την πείνα και την εξαθλίωση.
Έτσι και η εξαθλίωση των στελεχών είναι πραγματικότητα και δεν κρύβεται. Η αναζήτηση πηγών για εξεύρεση οικονομικών πόρων της οικογένειας του Έλληνα στρατιωτικού τείνει να γίνει καθημερινότητα, προκειμένου όρθιος και αξιοπρεπής να σταθεί στα πόδια του και να παράσχει με όλες του τις δυνάμεις αυτό που ως πιστός και φιλότιμος στρατιώτης ορκίστηκε. Την υπεράσπιση της Εθνικής ανεξαρτησίας και ακεραιότητας της Ελλάδας μας.
Αγαπητές συναδέλφισσες – αγαπητοί συνάδελφοι.
Είμαστε ακόμη περήφανοι. Ζητάμε το αυτονόητο. Να μην υπάρξει καμία περαιτέρω πτώση του ηθικού των στελεχών. Να μην υπάρξει καμία παρέμβαση από ξένους παράγοντες στο στενό πυρήνα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, το προσωπικό τους, τον πολλαπλασιαστή ισχύος τους.
Οφείλουμε με κάθε δίκαιο, εφικτό και στα πλαίσια της νομιμότητας μέσο, να υπερασπίσουμε το αυτονόητο: τη δυνατότητα, δηλαδή, να παραμένουμε αφοσιωμένοι στο ιδανικό της υπεράσπισης της ανεξαρτησίας και της εδαφικής ακεραιότητας της Χώρας μας, χωρίς το ηθικό μας να ταλανίζεται από σκέψεις για την καθημερινή επιβίωση».
ΠΗΓΗ: onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates