Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Ο "πρωταγωνιστής" Τσιβιλίκας και η "αρρώστια" του για τον Άρη


Βουτιά στο παρελθόν έκανε ο πρώην έφορος της ομάδας μπάσκετ του Άρη, Φάνης Ταρνατώρος, αφού σε δηλώσεις του στον "Sentra FM", θυμήθηκε τα ένδοξα χρόνια των "κιτρίνων", όπου ήταν πάντα κοντά ο Βασίλης Τσιβιλίκας.
Ο πρώην έφορος της ομάδας της Θεσσαλονίκης, μίλησε για έναν σεμνό πρωταγωνιστή, έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων, που όμως μαζί με την Μαρινέλλα υποστήριζαν ενεργά την ομάδα. Ο λόγος φυσικά για τον Βασίλη Τσιβιλίκα.

"Πραγματικά ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Ήταν Αρειανός ήταν πάντα κοντά μας αλλά εκείνο που μου έκανε τρομερή εντύπωση είναι ότι ήταν ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων πολύ σεμνός παρά το ότι ήταν ένας ''πρωταγωνιστής''. Ήταν ένας από εμάς και μαζί με την Μαρινέλλα ήταν κάτι ξεχωριστό στην προσπάθεια που έκανε η ομάδα. Η δική τους βοήθεια ήταν τεράστια τότε.
Ήταν άνθρωπος καθιερωμένος και δεν περίμενε μέσω του Άρη να αναδειχθεί. Ο Βασίλης Τσιβιλίκας ήταν ένας άνθρωπος της κερκίδας γιατί του άρεσε να βλέπει τον Άρη. Δεν θυμάμαι να είχε προκαλέσει σε κάτι .Αυτό ήταν που είχε κάνει την μεγαλύτερη εντύπωση σε αυτό τον άνθρωπο. Χαμηλών τόνων άνθρωπος. Πάντοτε περνούσε όσο μπορούσε απαρατήρητος.
Του άρεσε ο αθλητισμός γενικά απλά συμμετείχε στην προσπάθεια μας από την πλευρά του κοντινού φιλάθλου. Θυμάμαι σε όλα τα παιχνίδια ήταν παρών όπως και στα εκτός έδρας με το αεροπλάνο της ομάδας παρέα με την Μαρινέλλα. Διακριτικός και του άρεσε να ακούει ιστορίες", υπογράμμισε ο Φάνης Ταρνατώρος.

Πηγή:Sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates