Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Με κιγκλιδώματα η παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Πρωτοφανή για την επέτειο μέτρα λαμβάνει η αστυνομία για την αποφυγή επεισοδίων
Με συνταγή Πολυτεχνείου θα γίνει φέτος, στον εορτασμό για την 25η Μαρτίου, η φρούρηση των επισήμων. Αυτό αναφέρει η εφημερίδα... Τύπος της Κυριακής, επισημαίνοντας τα σκληρά μέτρα περιφρούρησης που ετοιμάζουν οι αρχές ενόψει της επετείου, για αποφυγή επεισοδίων, όπως εκείνα της τελευταίας 28ης Οκτωβρίου.
Στις υπηρεσίες των επισήμων και όχι τυ πολίτη θα βρίσκεται το σύνολο των αστυνομικών δυνάμεων της Αττικής για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, υπό το φόβο ακύρωσης των παρελάσεων από επεισόδια μπροστά στα μάτια της κυβέρνησης που θα βρίσκεται σύσσωμη στις εξέδρες που θα στηθούν στο Σύνταγμα, αναφέρει το δημοσίευμα.
οι εντολές που έχουν δοθεί από την ηγεσία της Αστυνομίας και έχουν φτάσει στους διοικητές των υπηρεσιών προβλέπουν την «διακοπή» των ρεπό και των αδειών ου προσωπικού με σκοπό την αποτροπή τυχόν δράσης «ακραίων ομάδων». Οι αλλεπάλληλες, σημειώνει, συσκέψεις που γίνονται στην ΓΑΔΑ αλλά και στην Κατεχάκη θυμίζουν την προετοιμασία για την περιφρούρηση του Πολυτεχνείου στις επετείους της 17ης Νοέμβρη.
Η αίσια έκβαση των παρελάσεων αποτελεί και το πρώτο μεγάλο στοίχημα για τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη εξάλλου, όπως αναφέρεται.
Τα μέτρα που θα ληφθούν στον χώρο της παρέλασης θυμίζουν «πολεμικό σκηνικό». Ο κόσμος που θα κατέβει στο Σύνταγμα εκείνη την ημέρα θα «οριοθετηθεί» με κιγκλιδώματα που θα τοποθετηθούν σε κομβικά σημεία που έχουν ήδη επιλεγεί από την Αστυνομία. Πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ότι θα διατεθούν για τον έλεγχο των παρευρισκομένων πάντως περίπου 300-500 προσκλήσεις των οποίων οι κάτοχοι θα πρέπει να επιδεικνύουν την ταυτότητά τους για να περνούν στο χώρο.

24h NewsRoom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates