Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑΣ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ALTER

Όσοι έχουν βαρεθεί να διαβάζουν 3 - 4 δηλώσεις που κάνει καθημερινά η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το Alter, την εξερεύνηση του διαστήματος και γενικότερα ότι μπορεί να της προσφέρει προβολή, αξίζει να κάνουν ένα "restart" στο θολωμένο μυαλό τους (από τις "δηλώσεις" της Σταματίνας).
Η Τσιμτσιλή δήλωσε πως "δεν ξεχωρίζει τα προβλήματα του... Alter από τα προβλήματα της
χώρας" δείχνοντας πως διαθέτει λογική: ένα κανάλι που βάρεσε κανόνι μισού δις για να παρουσιάζει κουτσομπολίστικες εκπομπές, την Αννίτα Πάνια κ.α. πάει χέρι - χέρι (χωρίς τον Καρατζαφέρη) με την κρίση που ξέσπασε.
Η Σταματίνα συνεχίζοντας τις σοφές κουβέντες της είπε για την κακή οικονομική διαχείριση που όπως και στην χώρα, έτσι και στο Alter, ήταν ο λόγος που έπεσαν έξω.
Αξίζει να αναφέρω ότι το ίδιο για την κρίση είπε και ο Γιώργος Παπανδρέου στις σημερινές του δηλώσεις περί "μιντιακού κράτους" κ.α.
Η Σταματίνα έχει δίκιο για την κακή οικονομική διαχείριση της χώρας αλλά και του Alter, όπου το κράτος τα έδινε στις τράπεζες (τα ευρόπουλα που λέει η Αννίτα) για να τα δώσουν στον Κώστα Γιαννίκο και αυτός με την σειρά του να τα ξοδεύει αλόγιστα μέχρι για πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις στο στήθος τηλεπαρουσιαστριών.
Ο κακοδιαχειριστής και κακοπληρωτής κ. Κώστας Γιαννίκος από την άλλη πλευρά που ξόδευε δανικά κι αγύριστα λεφτά μέχρι για τέτοιες επεμβάσεις (χωρίς να έχει αναφερθεί ποια είναι η συγκεκριμένη κυρία, κάτι που μου είναι προσωπικά άγνωστο), σήμερα αν οι σχέσεις του είναι χάλια με την συγκεκριμένη κυρία δεν μπορεί να κάνει και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα στην ταινία που θα έπαιρνε πίσω την μασέλα της πεθεράς του γιατί την είχε πληρώσει ο ίδιος και δεν πήγαινε (η πεθερά) με τα νερά του...

Υ.Γ. Ευτυχώς που υπάρχει η Σταματίνα με τις δηλώσεις της γιατί κάποιος έπρεπε επιτέλους να τα πει όλα αυτά Κώστα και κάποιος άλλος να τα σχολιάσει.

plagiotitlos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates