Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Απόβαση Ισραηλινών με φόντο τους υδρογονάνθρακες


Με τον τομέα της ενέργειας και τις έρευνες για υδρογονάνθρακες στην Ελλάδα στο "στόχαστρο", έρχονται το επόμενο διάστημα στην Αθήνα Ισραηλινοί αξιωματούχοι.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Βήματος", ο αρμόδιος υπουργός Ενέργειας και Υδάτων του Ισραήλ, Ούζι Λαντάου, φθάνει σε λίγες ημέρες για συνομιλίες στην Αθήνα.
Στις συναντήσεις που θα.....

έχει με εκπροσώπους της ελληνικής κυβέρνησης θα συζητήσει το θέμα της εγκατάστασης υποθαλάσσιου καλωδίου ηλεκτρικής ενέργειας ανάμεσα στα κράτη της Νοτιονατολικής Μεσογείου, σχέδιο που φέρει την ονομασία "Euroasia Interconnect".
Η επίσκεψη του ισραηλινού υπουργού θα συνοδευτεί από την υπογραφή μνημονίου ενεργειακής συνεργασίας ανάμεσα σε Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ.
Μέσα στον Μάρτιο αναμένεται επίσης να επισκεφτεί την Αθήνα η κυρία Ορίτ Νοκέντ, υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης του Ισραήλ.
Κύριο αντικείμενο της επίσκεψης θα είναι η προώθηση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο χώρες για την ανάπτυξη των αγροτικών προϊόντων.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, που επικαλείται το δημοσίευμα, η ελληνική πλευρά έχει ήδη ετοιμαστεί για την επίσκεψη αυτή, καθώς ένα από τα θέματα που αναμένεται να συζητηθούν είναι η δημιουργία πρότυπων συμβουλευτικών κέντρων αγροτικού σχεδιασμού και ανάπτυξης στην Κορινθία, στον Δομοκό Φθιώτιδας και στην Ημαθία.

http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates