Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012

Το καινούριο συμβόλαιο της Νικολούλη

Με τα μούτρα στη δουλειά έχει πέσει η Αγγελική Νικολούλη που θέλει να τελειώσει πριν από το Πάσχα το καινούριο της βιβλίο...

...Φίλοι και γνωστοί τον τελευταίο καιρό την έχουν χάσει αφού η ελληνίδα Μις Μαρπλ καθημερινά αφιερώνει πολλές ώρες στον υπολογιστή της, προκειμένου να προχωρήσει το νέο της εγχείρημα. Το συμβόλαιο που υπέγραψε πριν από μερικές ημέρες με τον εκδοτικό οίκο Καστανιώτη προβλέπει ότι θα έχει παραδώσει και το τελευταίο κεφάλαιο μέχρι το τέλος Απριλίου και η αγαπημένη δημοσιογράφος τρέχει και δεν φτάνει.
Αν και η ίδια κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό το θέμα του βιβλίου της, πολλοί πιστεύουν ότι θα εμπνευστεί από την εξιχνίαση κάποιου στυγερού εγκλήματος που την έχει απασχολήσει στην πολύχρονη διαδρομή της στο Φως στο Τούνελ.
Οι δεκάδες υποθέσεις που έχει φωτίσει έχουν κεντρίσει άλλωστε και το ενδιαφέρον αμερικανικής εταιρείας παραγωγής που εξετάζει το ενδεχόμενο να τις γυρίσει είτε με τη μορφή ντοκιμαντέρ είτε να τις χρησιμοποιήσει ως βάση για σενάριο κινηματογραφικής ταινίας.

Αναδημοσίευση: reportazpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates