Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Άγριο έγκλημα στον Πειραιά- Υπάλληλος των ΕΛΤΑ δολοφόνησε νεαρή συνάδελφό του!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της εν ψυχρώ δολοφονίας 30χρονης υπαλλήλου από νεαρόσυνάδελφό της... σήμερα το πρωί στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην οδό Φίλωνος και Τσαμαδού στον Πειραιά.

Ο υπάλληλος των ταχυδρομείων εισέβαλε στο κτίριο των ΕΛΤΑ Πειραιά, λίγο μετά τις 10 το πρωί.

Άρχισε να ανεβοκατέβαινε με το ασανσέρ τους ορόφους στο κτίριο του ταχυδρομείου, ψάχνοντας να βρει την 30χρονη γυναίκα.

Αφού την εντόπισε τελικά στον πρώτο όροφο, στο γραφείο ταξινομήσεων, όπου εργαζόταν η άτυχη συνάδελφός του, άρχισε να την πυροβολεί στο κεφάλι με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα. Σημειώνεται ότι η γυναίκα εργαζόταν μέχρι πρότινος στο κατάστημα του Κερατσινίου και στη συνέχεια ζήτησε να μεταφερθεί στα ΕΛΤΑ του Πειραιά διότι οι τσακωμοί με τον ταχυδρομικό διανομέα πύκνωναν το τελευταίο διάστημα.

Μετά το αποτρόπαιο έγκλημα, ο 35χρονος άνδρας συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, την ώρα που έβγαινε από το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ με το όπλο στο χέρι.

Σύμφωνα με τους υπαλλήλους η γυναίκα που εκτελέστηκε εν ψυχρώ ήταν μητέρα δύο παιδιών και διαζευγμένη. Χωρισμένος φέρεται και ο δράστης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δολοφόνος και το θύμα είχαν ερωτική σχέση η οποία διακόπηκε.

Η 30χρονη είχε υποβάλλει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων προκειμένου να μην την πλησιάζει ο 35χρονος.

Σημειώνεται ότι το υποκατάστημα την ώρα του φονικού ήταν γεμάτο κόσμο ενώ ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας έχουν αποκλείσει την περιοχή.

newspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates