Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Η ΟΜΑΔΑ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ... ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας

Μεγάλο ενδιαφέρων ...έχει το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στη Μεσσηνία αφού ως ιδιαίτερη πατρίδα του Αντώνη Σαμαρά έχουν επιλεγεί ένας και ένας οι υποψήφιοι από τον ίδιο τον πρόεδρο! Ο κύριος Σαμαράς θεωρεί ότι πρέπει να δοθεί ένας νέος αέρας στην...

Μεσσηνία ή οποία παραδοσιακά εκλέγει 7 υποψηφίους ενώ 9 ήταν οι αιτήσεις υποψηφιότητας που εκδήλωσαν οι ενδιαφερόμενοι για την περιοχή στις επερχόμενες εκλογές από τους οποίους θα επιλεγούν οι 7 ως υποψήφιοι για την περιοχή.
Στην πολιτική κατεβαίνει και έχει δηλώσει συμμετοχή και ο γνωστός Ιατρός στην περιοχή Γαργαλιάνων Κατσίβελας Τάκης ό οποίος γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα της περιοχής και έχει σαν στόχο την επίλυσή τους μέσα από ένα πρόγραμμα που έχει καταρτίσει..και έχει διακριθεί και στα δημοτικά δρώμενα της περιοχής!
Μεταξύ άλλων έχουν δηλώσει συμμετοχή... ο Κωτσιόπουλος ΄Αγγελος που διετέλεσε πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου ενώ ακολούθησε το Σαμαρά πολιτικά σε κάθε του βήμα, ο κύριος Μιλτιάδης Χρυσομάλλης μηχανικός,ξεχωρίζει και ο Λαμπρόπουλος Ιωάννης Βουλευτής ο οποίος είναι αυτοδικαίως υποψήφιος με μεγάλη δημοφιλία (που αναμένεται να αποτυπωθεί και στην κάλπη) στην περιοχή και ο Σαμπαζιώτης Δημήτριος πρώην βουλευτής η κυρία Μπούζα Αντωνία πρώην Νομαρχιακή Σύμβουλος η οποία είχε αναλάβει παλαιότερα την Τουριστική προβολή του Νομού, ο Γιώργος Γιαννακόπουλος πρώην δήμαρχος Άριος, ο Μανώλης Μάκαρης Ιατρός από την Καλαμάτα και ο Παύλος Ιωαννίδης Δικηγόρος από την Τριφυλία.

fimotro.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates