Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ KONTRA CHANNEL;

Το ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου πήγε στο Πέτρο Κωστόπουλο και την εκπομπή "Βράδυ" είναι γνωστό από την προηγούμενη εβδομάδα. Φρόντισε να... μας ενημερώσει πρώτος ο Νίκος Ευαγγελάτος μέσα από το ίντερνετ με ένα εμπορικό αλλά και κάπως ειρωνικό για πολλούς τίτλο. Βέβαια σε αυτό το πιθανότερο είναι πως δεν
υπάρχει καμία σχέση με το ότι ο Νίκος Χαζτηνικολάου ασχολείται μέσα από το δικά του site ή blog όλη την ώρα με την χαμηλή τηλεθέαση του Νίκου Ευαγγελάτου στον Σκάι.
Μέχρι ο Παπαγιάννης ασχολήθηκε στο fimotro που λέει πως είναι και... πολιτικό blog και έχει το blog του Χαζτηνικολάου μέσα, αλλά πάνω απ' το δικό του!
Και εδώ ασχολήθηκα θα πει κάποιος που με διαβάζει με την τηλεθέαση του Ευαγγελάτου, όμως εδώ δεν έχουμε κάποιον... άστεγο παρουσιαστή που ψάχνει να βρει κανάλι να πάει...
Ο Γιάννης Παπαγιάννης τώρα πήγε στο Kontra (παρά τους τίτλους στο fimotro του τύπου "εκβιάζει πάλι ο Γιώργος Κουρής τους εργαζομένους" κ.α.) τις ίδιες ημέρες που έγινε γνωστό ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου (συνεταίρος του Κουρή στην Real) ετοιμάζει κανάλι στο διαδίκτυο: κάτι σαν του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου...
Ο Νίκος Χατζηνικολάου τώρα δήλωσε στην μαγνητοσκοπημένη εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου ότι όταν γίνουν οι εκλογές θα βρίσκεται σε κανάλι. Άγνωστο είναι το παρακάτω, αφού μπορεί να είναι σαν καλεσμένος κάποιου δημοσιογράφου, στο δικό του μέσα από το ίντερνετ, σε αυτό που ετοιμάζουν οι Χαρδαβέλας με τον Τριανταφυλλόπουλο που θα είναι "κανονικό" νέο κανάλι ή;
Ε, ή στο Kontra Channel του συνεταίρου του Κουρή, γιατί μετά την έλευση του Γιάννη Παπαγιάννη και την απόλυση του Στέφανου Χίου έπεσε ακόμη περισσότερο η ήδη χαμηλή τηλεθέαση του σταθμού.
Η είδηση αυτή βέβαια πυροδότησε νέες φήμες σχετικά με το ότι μπορεί τις επόμενες ημέρες να ανοίξει πάλι το Alter και δεν μένει παρά να δούμε την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου μήπως υπάρξουν τελικά περισσότερες διευκρινήσεις γύρω από αυτό το θέμα.
Πάντως ο Νίκος Χατζη είχε δηλώσει πως θα μείνει για να βοηθήσει τα παιδιά στο Alter (ειδικά όταν δεν προχώρησαν οι συζητήσεις του με δύο σταθμούς για μεταγραφή), οπότε αν δεν είναι το Alter θα είναι στο Kontra που ανήκει πάλι στον Γιώργο Κουρή.
Ο τελευταίος πάντως του είχε δώσει το ελεύθερο όπως και σε όλους τους παρουσιαστές του Alter να πάρουν μεταγραφή στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς: δύο από αυτούς είχαν πρόταση συνεργασίας και εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία, αν και στην περίπτωση του Παυλόπουλου δεν το λες και ευκαιρία από το Alter (έστω και σε επίσχεση εργασίας που βρίσκεται) να βρεθείς στην θέση του... Γιάννη Παπατζηγιάννη στο "Αποκαλυπτικό Δελτίο" του EXTRA 3.

plagiotitlos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates