Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Μελαγχολία και αναστεναγμοί στο ΠΑΣΟΚ...

Βαρύ το κλίμα στη Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο από την πρώτη ώρα ανακοίνωσης των exit polls… Το κλίμα είναι ιδιαίτερα τεταμένο με δείγματα κακοδιαθεσίας να είναι περισσότερο από εμφανή με στελέχη και φίλους του κόμματος να μην μιλιούνται κυριολεκτικά.

Οι επικρατούσες απόψεις χωρίζονται σε δύο. Από τη μία είναι αυτοί που θεωρούν πως τα αποτελέσματα των exit polls είναι ιδιαιτέρως «έξυπνα» με την έννοια πως μπορεί να υπάρξει μεγάλη ανατροπή αν επικρατήσει το υψηλότερο ποσοστό του ΠΑΣΟΚ και το χαμηλότερο της ΝΔ επομένως, όπως λένε, μπορεί να υπάρξει οποιαδήποτε ανατροπή σε ποσοστά και σειρά εκλογής αλλά τα αποτελέσματα να μην χάνουν τίποτα από την εγκυρότητα τους…, από την άλλη είναι αυτοί που λένε πως οι πολίτες έστειλαν το μήνυμα τους.

Οι διαφοροποιημένες φωνές ενθαρρύνουν τους παρευρισκόμενους να «Μην το βάζουν κάτω» με το κοινό σημείο όλων να είναι ο προβληματισμός που προκύπτει από τα επίσημα αποτελέσματα που φτάνουν αυτή την ώρα στα γραφεία της Νομαρχιακής, τα οποία σε πολλά χωριά δίνουν καλά ποσοστά στη Χρυσή Αυγή.

Η παρουσία φίλων του κόμματος είναι πολύ μετρημένη, ενώ οι υποψήφιοι είναι απόντες με μόνη εξαίρεση τον Νίκο Ξυλούρη που βρίσκεται στα γραφεία από νωρίς το απόγευμα.
prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates