Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Τα πεθερικά της τη βασάνιζαν γιατί αρνήθηκε να γίνει πόρνη! Φωτογραφίες ΣΟΚ

Οι φωτογραφίες σοκάρουν και ο κοινός νους δεν μπορεί να χωρέσει την ανθρώπινη θηριωδία...

Τα πεθερικά και ο σύζυγος ενός ανήλικου κοριτσιού καταδικάστηκαν χθες στην Καμπούλ σε 10 χρόνια φυλακή για βασανιστήρια, κακομεταχείριση και παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Η 15χρονη Σαχάρ Γκιούλ έχει συγκινήσει το έθνος της και έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων με την ανατριχιαστική ιστορία της. Σύμφωνα με τις αρχές που βρήκαν το κορίτσι σε αθλία κατάσταση τα πεθερικά της την κρατούσαν κλειδωμένη σε ένα υπόγειο και την υπέβαλλαν καθημερινά σε φρικτά βασανιστήρια.


Η άτυχη Σαχάρ είχε αρνηθεί να γίνει πόρνη και οι γονείς του συζύγου της για να την τιμωρήσουν της είχαν βγάλει τα νύχια, της είχαν σπάσει τα δάχτυλα, την έκαιγαν και την γρονθοκοπούσαν όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Το μαρτύριο του κοριτσιού κράτησε πάνω από έξι μήνες και διασώθηκε όταν ο θείος της κατήγγειλε το γεγονός στις αρχές.


Την ίδια τύχη όμως είχαν και οι γονείς της Γκιούλ καθώς ο πατέρας της την είχε πουλήσει στον άνδρα της. Το κορίτσι ήταν παρούσα στη δίκη και ζήτησε μέσω των δικηγόρων της την αυστηρή και παραδειγματική τιμωρία των ενόχων




Δείτε τις εικόνες ΣΟΚ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates