Τρίτη, 5 Ιουνίου 2012

H Bild δίνει τα εύσημα στον Τζήμερο για την επιστολή στη Μέρκελ!

Εκτενή αναφορά στον αρχηγό του κόμματος της «Δημιουργίας Ξανά», Θάνο Τζήμερο και στην επιστολή που απέστειλε στην Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ κάνει η εφημερίδα Bild Zeitung......

Υπό τον τίτλο «Αφήστε τη χώρα μου να πάει στην κόλαση», ο Paul Ronzheimer αναφέρεται στην επιστολή του Θάνου Τζήμερου τονίζοντας ότι:

«κανένας μέχρι στιγμής δεν έκανε καλύτερο απολογισμό για τη χώρα του στην Ελλάδα», ενώ ο δημοσιογράφος παραθέτει αποσπάσματα από την επίμαχη επιστολή: «Ο αρχηγός του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» σε επιστολή του προς την καγκελάριο Μέρκελ σημειώνει «Εάν ήμουν στη θέση σας, θα έλεγα: Αφήστε αυτή την χώρα να πάει στην κόλαση»….
«Σας ευχαριστούμε για τις προσπάθειές σας να βοηθήσετε την Ελλάδα να βγει από την κρίση, αλλά όπως διαπιστώνει κανείς κάθε μέρα, οι προσπάθειές σας δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα εφόσον δεν αντιμετωπίζονται οι αιτίες: η διαφθορά, η κατασπατάληση και ένα κράτος εχθρικό προς την οικονομική δραστηριότητα».
«Αναγκάστε τους πολιτικούς να αλλάξουν επιτέλους κάτι. Ειδάλλως μην τους δίνετε ούτε ένα ευρώ πια – θα σας το κλέψουν», υπενθυμίζεται από το newpost.gr, ότι αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Τζήμερος στην επιστολή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates