Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Ο δήμαρχος για τις διακοπές νερού στα Φιλιατρά…στα "Αδιακρίτως" του Ηλία!

Στις διακοπές νερού που σημειώνονται στα Φιλιατρά (πρόβλημα που έχει αναδείξει το «Θ»), αναφέρθηκε...
στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας, ο δήμαρχος Κώστας Κόλλιας σημειώνοντας ότι, «Στα Φιλιατρά, επειδή διαβάζω κάθε μέρα, χρόνια ολόκληρα, από τότε που εγώ πήγαινα στο Δημοτικό είχαμε διακοπές!».

Πρόσθεσε, επίσης, πως δεν είναι όλο το δίκτυο καινούργιο και ότι ένα σημαντικό κομμάτι του υδραγωγείου παραμένει παλιό και σπάει, ενώ τόνισε πως θέμα ποσότητας νερού δεν έχουν!

Επειδή, χρόνια ολόκληρα σημειώνονται διακοπές, αυτό σημαίνει πως πρέπει να συνεχιστούν; Είναι "δικαιολογία" αυτό; Oι κάτοικοι καλοκαιριάτικα υποφέρουν! Και διακοπές σημειώνονται και σε περιοχές με το καινούργιο δίκτυο και με το παλιό! Οι βλάβες, στο «πρόγραμμα» είναι, μπορεί να συμβαίνουν. Όμως, τόσο στο καινούργιο όσο και στο παλιό δίκτυο, υπάρχουν ανά αγωγούς, δίκτυα και διαδρομές κατανομής, βάνες ή βαλβίδες ρύθμισης και διακοπής της υδροδότησης; Ώστε να μη χρειάζεται να κόβεται το νερό σε όλη την πόλη ή μια ολόκληρη περιοχή για κάποια βλάβη που παρουσιάζεται σε ένα σημείο! Και, τι έχει γίνει επί αυτού 19 μήνες στα Φιλιατρά;

Ψήφισμα ενάντια στη διάλυση της ΑΤΕ!
Ψήφισμα ενάντια στη διάλυση της ΑΤΕ θα εξέδιδε εκτός ημερήσιας διάταξης, στο τέλος της συνεδρίασης, το Δ.Σ. Τριφυλίας στην προχθεσινή συνεδρίασή του. Το θέμα έθεσε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Δημήτρης Σωτηρόπουλος τονίζοντας πως η περιοχή μας είναι αγροτική και το Δ.Σ. πρέπει να ταχθεί αλληλέγγυο στον αγώνα των εργαζομένων της ΑΤΕ και των αγροτών της περιοχής που έχουν ήδη ξεκινήσει αγώνα. Μέχρι και χθες το μεσημέρι, επειδή δεν παρακολούθησα μέχρι το τέλος τη συνεδρίαση λόγω της συνέλευσης των αγροτών στους Γαργαλιάνους το βράδυ, πάντως, δεν είχα πληροφορηθεί αν τελικά εκδόθηκε ψήφισμα και τι αναγράφεται σε αυτό!

Θα επιδιώξει ραντεβού με τον Υπουργό Υγείας ο Κόλλιας!
Με αφορμή την αναφορά – καταγγελία κατοίκων του Πύργου Τριφυλίας για το αγροτικό ιατρείο, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του Δ.Σ. Τριφυλίας Σαράντος Κουκούμης έθεσε και το θέμα του Νοσοκομείου, των ελλείψεων που έχει και του κινδύνου υποβάθμισης και κατάργησής του. Ο δήμαρχος είπε πως θα επιδιώξει να κλείσει ραντεβού με τον Υπουργό Υγείας, στο Υπουργείο, για να του θέσει τα θέματα σχετικά με το Νοσοκομείο και πως, ό,τι έχει πει για το Νοσοκομείο, από παλαιότερα, ισχύει και σήμερα!


Πηγή: http://filiatranet.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates