Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Βρέθηκε στη θάλασσα νεκρός, δίπλα από τη βάρκα του!

Ένας από τους πιο αγαπητούς και πιο έμπειρους ψαράδες του Κατακόλου, βρέθηκε νεκρός λίγο μετά τις έξι τα ξημερώματα στην θαλάσσια περιοχή, του ακρωτηρίου Κατακόλου, από σκάφη που... συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του. Ο 63χρονος ψαράς είχε φύγει όπως πάντα για ψάρεμα το απόγευμα και η οικογένειά του ανησύχησε όταν αυτός δεν επέστρεψε την ώρα που συνήθιζε.

Άμεσα ξεκίνησε κινητοποίηση από άλλα αλιευτικά σκάφη, το ναυαγοσωστικό Ν/Γ 516, ενώ στις έρευνες από αέρος συμμετείχε και ελικόπτερο super puma μέσα στη νύχτα. Σύμφωνα με το ilialive.gr, οι έρευνες δεν απέδωσαν καρπούς, παρά μόνο όταν ξημέρωσε. Ένα από τα ιδιωτικά σκάφη που συμμετείχαν σε αυτές εντόπισαν στη θάλασσα κοντά στο καΐκι του τον 63χρονο, σε απόσταση περίπου μισού μιλίου από την περιοχή του φάρου κοντά στα «Νησακούλια».

Ανέσυραν από το νερό τον άτυχο άνδρα και διαπίστωσαν πως ήταν νεκρός. Στη συνέχεια τον έβγαλαν μέχρι το λιμάνι και από εκεί με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου. Η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, αναμένεται να δώσει στοιχεία για τα αίτια του θανάτου που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις φαίνεται να είναι παθολογικά.

Στο μεταξύ στην μικρή κοινωνία του Κατακόλου αλλά και του Πύργου, όπου ο 63χρονος ψαράς ήταν γνωστός, η είδηση του θανάτου του, έχει αναστατώσει συγγενείς και φίλους καθώς μαζί με τον αδερφό του ήταν πολύ αγαπητά πρόσωπα… 



Πηγή: http://filiatranet.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates