Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012

Χασισοδασος στους Γαργαλιανους.Ισως και 2000 δενδρα η φυτεια!

Χασισοφυτεία- δάσος εντόπισαν και ξεριζωσαν μετά από ημέρες παρακολούθησης οι αστυνομικοί στους... Γαργαλιάνους. Oι πρωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για απίστευτα νούμερα που ισως φθανουν και 2000 χασισόδεντρα χαρακτηριζοντας την ετσι από τις μεγαλύτερες καλλιεργειες στην Ελλάδα αλλά σίγουρα στο Νομό Μεσσηνίας που γενικώς ειδικευεται στην παραγωγή.
Οσοι αντικρυσαν την εντυπωσιακη εικόνα μιλάνε για πραγματικό δάσος.
Η αστυνομία δεν έχει κάνει ακόμη επίσημες ανακοινώσεις ,αλλά
από πηγές διευκρινίζεται ότι πράγματι είναι από τις μεγαλύτερες χασισοφυτείες ενώ και τα δέντρα στο χασισοδάσος είναι πανυψηλα, κατι που σημαινει οτι ήταν προσεγμένη η καλλιεργεια παρ΄οτι είχε φυτευθεί σε δυσβατη περιοχή των Γαργαλιάνων.
Η φυτεία εντοπίσθηκε πιο πάνω από τον σκουπιδότοπο από το ελικόπτερο της αστυνομίας που έκανε περιπολίες στην Μεσσηνία και την Ηλεία , ενημερωθηκε η αστυνομική διευθυνση Μεσσηνίας αλλά οι … παραγωγοί τους πήραν προφανώς χαμπάρι και δεν εμφανίσθηκαν όσο οι αστυνομικοί τους περίμεναν. Οι αστυνομικοί έχασαν στην κυριολεξία το μέτρημα όταν αρχισαν να ξεριζώνουν και να καταμετρούν τα χασισόδεντρα και λογικό είναι αφού σίγουρα ξεπερνούν όπως έλεγαν τα 1800 κομμάτια. Το ξερίζωμα των χασισοδέντρων συνεχίζεται και θα γίνει και η μεταφορά τους με φορτηγά.Πηγή: http://kyparissia-news.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates