Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012

Aναδιαρρυθμιση στο Νοσοκομειο Κυπαρισσιας.Εργο πνοης για το Ιδρυμα.Με απόφαση του Υπουργού Υγείας κου Ανδρέα Λυκουρέντζου, εγκρίθηκε η σκοπιμότητα του έργου «Αναδιαρρύθμιση Ισογείου του κτηρίου των... Εξωτερικών Ιατρείων» του Νοσοκομείου – Κ.Υ. Κυπαρισσίας.
Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από πόρους του ΕΣΠΑ 2007 - 2013 και είναι προϋπολογισμού 1.262.959,00 €.
Θυμίζουμε ότι η Αρχιτεκτονική, Στατική και Η/Μ μελέτη έχει χρηματοδοτηθεί μεδωρεά ύψους 70.000,00 € από τον κο Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο και υλοποιήθηκε από την εταιρεία BETAPLAN, μια από τις μεγαλύτερες αρχιτεκτονικές εταιρείες στην χώρα μας για Νοσοκομεία.
Το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και ο Δήμος Τριφυλίας, που διαθέτει διαχειριστική επάρκεια, έχουν υπογράψει προγραμματική σύμβαση για την υλοποίησητου έργου και ξεκινάμε άμεσα τις διαδικασίες.

Με την αναδιαρρύθμιση του Ισογείου και των Εξωτερικών Ιατρείων ένα απόλυτα σύγχρονο και λειτουργικότατο Νοσοκομείο τίθεται στην υπηρεσία των πολιτών και των επισκεπτών του Δήμου Τριφυλίας και της Δυτικής Μεσσηνίας. Θυμίζουμε ότι είναι πλήρως ανακαινισμένες οι κλινικές, τα χειρουργεία, η νέα πτέρυγα, η Μ.Τ.Ν. όλαμε δωρεές ! Εντός των ημερών εγκρίνεται και το έργο της εγκατάστασης Υποσταθμού Μέσης Τάσης προϋπολογισμού 400.000,00 €. Είμαστε έτοιμοι, να αποδεχθούμε τη δωρεά ξενιτεμένου συμπολίτη μας ύψους100.000,00 € για τη δημιουργία γραφείων ώστε να πάψουν οι υπηρεσίες του Νοσοκομείου να είναι διασκορπισμένες.
Εκφράζουμε τις ολόψυχες ευχαριστίες μας προς τον κο Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο, αφού χωρίς την δική του δωρεά της χρηματοδότησης της μελέτης, θα ήταν πολύ δύσκολη, αν όχι αδύνατη, η πραγματοποίηση του έργου.
Διαβεβαιώνουμε του πολίτες της Τριφυλίας ότι το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας θα συνεχίσει, αναβαθμισμένο, να προσφέρει τις υπηρεσίες που αρμόζουν στην τοπική κοινωνία εκτελώντας πιστά τη διαθήκη του μεγάλου δωρητή και ευεργέτη αειμνήστου Γ. Αλεξόπουλου.


Ο Αναπληρωτής Διοικητής
Πάνος Μπόζος

Πηγή: http://kyparissia-news.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates