Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012

Στην Πάτρα βρέθηκε την Παρασκευή, σε ιδιωτική επίσκεψη, ο Ανδρέας Λοβέρδος

Η απόφαση των Μιχάλη Χρυσοχοίδη και Ανδρέα Λοβέρδου, να μην παραστούν στην επετειακή εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ, έχει προκαλέσει... αναστάτωση στο κόμμα, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι, η μη παρουσία των δύο στην εκδήλωση, σηματοδοτεί και την οριστική ρήξη τους με το κόμμα. Χωρίς να αποκλείεται και να αποχωρήσουν οριστικά από το ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Λοβέρδος χωρίς μάλιστα να κρατήσει τα προσχήματα, επικαλούμενος κάποια δικαιολογία, δηλώνει σύμφωνα με πληροφορίες, ότι απλά δεν επιθυμεί να παραβρεθεί. Από την πλευρά του ο κ. Χρυσοχοίδης, δεύτερο κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, δηλώνει ότι έχει άλλες υποχρεώσεις που δεν του επιτρέπουν να παραβρεθεί στην εκδήλωση.
Την ημέρα της εκδήλωσης που ο Βενιζέλος επέλεξε για να αναγγείλει την επανασύσταση του κόμματος στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση στο εσωτερικό του κόμματος, φαίνεται ότι επέλεξαν και τα στελέχη του προκειμένου να στείλουν το δικό τους μήνυμα.

Να σημειωθεί ότι ο πρώην Υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος, όπως γράφει σήμερα η "Γνώμη", ήρθε την Παρασκευή στην Πάτρα για να βρεθεί στο πλευρό της μητέρας του που νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου από όπου και πήρε εξιτήριο. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο κ. Λοβέρδος θα ξαναέρθει στην Πάτρα, για τον ίδιο λόγο, μέσα στην εβδομάδα.Πηγή: http://filiatrablog.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates