Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Κάθε Τρίτη ξανα… “βγαίνουμε στην Αθήνα”

Η Αθήνα προσκαλεί κατοίκους και επισκέπτες να βγουν και πάλι στους δρόμους της. Κάθε Τρίτη θα έχουν τη δυνατότητα να... απολαύσουν πλούσια Μενού, ποτό και καφέ σε προσιτή τιμή.

Η σχετική δράση είχε κάνει την εμφάνιση της τον περασμένο Μάιο. Ο Δήμος Αθηναίων με το σύνθημα “βγαίνουμε στην Αθήνα” καταβάλει προσπάθεια για να ζωντανέψει το κέντρο της Αθήνας και να τονώσει τον κλάδο της εστίασης.

Κάθε Τρίτη, το κέντρο της πόλης, με τη συνεργασία επιχειρηματιών του κλάδου ανοίγει και “ρίχνει” τις τιμές.

Από την Τρίτη 2 Οκτωβρίου και κάθε Τρίτη μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου, τα εστιατόρια , καφέ και μπαρ του κέντρου ανοίγουν και προσφέρουν Μενού 10€, Ποτό 5€, Καφέ 2€, Επώνυμο εμφιαλωμένο ελληνικό κρασί 12€, και ατομική φιάλη κρασιού 3€.

Σύμμαχοί του δήμου στην προσπάθεια αυτή, οι επιχειρηματίες της εστίασης, ο Σύλλογος Ξενοδόχων Αθηνών, η Εθνική Οργάνωση Αμπέλου και Οίνου. Τη προσπάθεια στηρίζει και η Αττικό Μετρό Α.Ε.

Οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες μπορούν να αναγνωρίζουν τα καταστήματα που συμμετέχουν στην δράση από την σχετική αφίσα που θα έχουν αναρτήσει οι επιχειρηματίες, σε εμφανές σημείο της πρόσοψης, και από το site του Δήμου Αθηναίων 
www.cityofathens.gr


Πηγή: http://www.localit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates