Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Στις 14 Ιανουαρίου κλείνουν οριστικά οι Εφορίες σε Κυπαρισσία και Πύλο


Από τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου κλείνουν οριστικά οι Εφορίες σε Κυπαρισσία και Πύλο και συγχωνεύονται στη μία και μόνη ΔΟΥ που παραμένει σε...
λειτουργία σε ολόκληρη τη Μεσσηνία, στη ΔΟΥ Καλαμάτας.
Οι Εφορίες Κυπαρισσίας και Πύλου περιλαμβάνονται στο νέο κύμα «λουκέτων» που έρχεται από τις πρώτες μέρες του νέου έτους, καθώς με απόφαση του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, από τις 14 Ιανουαρίου αναστέλλεται η λειτουργία ακόμη 77 ΔΟΥ της χώρας.
Με την απόφαση αυτή ολοκληρώνεται το κύμα σαρωτικών αλλαγών στην αναδιάρθρωση των Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών, με αποτέλεσμα
να κλείσουν οριστικά συνολικά 127 Εφορίες σε όλη τη χώρα και να παραμείνουν σε λειτουργία 120, μαζί με τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων που θα λειτουργήσουν σε πόλεις στις οποίες έκλεισαν και κλείνουν Εφορίες.

Τι γίνεται με τα ΚΕΦ;
Και ο Δήμος Τριφυλίας και ο Δήμος Πύλου – Νέστορος έχουν απαντήσει στο υπουργείο πως αναλαμβάνουν την υποχρέωση στέγασης των Κέντρων, χωρίς ωστόσο μέχρι σήμερα να έχει γίνει γνωστό τι, ακριβώς, θα γίνει, αν, τελικά, από τις 14 Ιανουαρίου θα λειτουργήσουν ΚΕΦ σε Κυπαρισσία και Πύλου και αν ναι, πού θα στεγάζονται.



Πηγή: http://kyparissia-news.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates