Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Δηλώσεις Κατσίβελα για τα νοσοκομεία: Καλύτερη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού

Δηλώσεις Κατσίβελα για τα νοσοκομεία: Καλύτερη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού

Τρόπους καλύτερης διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού στα Νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας -ιατρικού και νοσηλευτικού- αναζητεί η 6η ΥΠΕ, προκειμένου να...
αντιμετωπίσει το πρόβλημα που δημιουργεί η αδυναμία προσλήψεων.

Τη σχετική δήλωση έκανε χθες το πρωί ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Τάκης Κατσίβελας, στη συνάντησή του με τον διοικητή και τον αναπληρωτή των διασυνδεδεμένων νοσοκομείων Καλαμάτας και Κυπαρισσίας Γιώργο Μπέζο και Παναγιώτη Μπόζο αντίστοιχα.

Ο Τριφύλιος διοικητής της 6ης ΥΠΕ πρόσθεσε ότι κατανοεί τα προβλήματα στον χώρο της υγείας -στον οποίον, όπως είπε, έχει υπηρετήσει κι αυτός για πολλά χρόνια, σημειώνοντας ότι γίνεται κάθε προσπάθεια ώστε να συνεχίσει το ΕΣΥ να παρέχει αποτελεσματικές υπηρεσίες υγείας.

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ

«Ο Τάκης Κατσίβελας όταν έρχεται στην Καλαμάτα επισκέπτεται τον δήμο και τιμά την πόλη, κάτι που άλλοι δεν το πράττουν» παρατήρησε χθες το μεσημέρι ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας, υποδεχόμενος στο γραφείο του τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τον Τ. Κατσίβελα για την παραχώρηση του κτηρίου της πρώην Καρδιολογικής Κλινικής στο Δήμο Καλαμάτας.

Ενημέρωσε επίσης τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ για τις προσπάθειες του δήμου σχετικά με τη βελτίωση της υγειονομικής περίθαλψης. Ο δήμαρχος αναφέρθηκε, ειδικότερα, στο Δημοτικό Ιατρείο, στο πρόγραμμα τηλεϊατρικής, στην ηλεκτρονική υποστήριξη των αγροτικών ιατρείων.

Παράλληλα μίλησε για τη παραχώρηση από τον δήμο στην 6η ΥΠΕ, χώρου στο πρώην στρατόπεδο Καλαμάτας -δυτικά της Σπουδαστικής Εστίας του ΤΕΙ- για την ανέγερση εκεί ενός Κέντρου Υγείας αστικού τύπου στην περιοχή της ανατολικής πόλης.

Μίλησε ακόμα και για τη διάθεση, από τον δήμο, του ισογείου στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Αρτεμισίας, προκειμένου να λειτουργήσει εκεί περιφερειακό ιατρείο.

Ακολούθησε επίσκεψη στο παλιό νοσοκομείο, όπου η δημοτική αρχή ανακατασκευάζει τα κτήρια προκειμένου να στεγαστεί σε αυτά το νέο Δημαρχείο της Καλαμάτας.

Στη συνέχεια, μετέβησαν στο χώρο, στο παλιό στρατόπεδο, ο οποίος παραχωρήθηκε από το δήμο για την κατασκευή και λειτουργία Κέντρου Υγείας αστικού τύπου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates