Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Χαράτσι στα τζάκια !!!! ΕΥΓΕ !



Το άκουσα σήμερα και πολύ το χάρηκα και θα χαρώ αν το δημοσιεύετε.
Θα πέσει πρόστιμο σε όσα τζάκια δεν βάλουν ειδικά φίλτρα και σε δεύτερη φάση θα μπει... χαράτσι στους γυφτοβλαχαδερούς ιδιοκτήτες πολυτελών διαμερισμάτων-μεζονετών-μονοκατοικιών που έχουν κοτσάρει τις τζακάρες τους και....
μας έχουν πνίξει στη μπίχλα!
Ευτυχώς σήμερα πλάκωσαν οι κάθε είδους "ειδικοί" , ακόμα και ένας από το ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ τριγύριζε τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και όλοι έλεγαν ανατριχιαστικά πράματα σχετικά με το νέου τύπου νυχτερινό νέφος που εμφανίστηκε στις μεγαλουπόλεις και κυρίως στην Αθήνα από την ανεξέλεγκτη χρήση των χωρίς άδεια (όπως γίνεται στο εξωτερικό) τζακιών!


Στην Αγγλία η κυβέρνηση εδώ και πολλά χρόνια απαγόρευσε τα τζάκια και οι Άγγλοι έβαλαν σόμπες υγραερίου στα τζάκια τους.

Μακάρι κάθε βλαχαδερό , που θέλησε μια εσάνς Αράχωβας στο κωλόσπιτό του και τώρα μας πνίγει επιδεικτικά με την κάπνα του , να ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΛΕΦΤΑ!
Μακάρι κάθε εξυπνάκιας , που μας πνίγει με μονοξείδιο του άνθρακα βραδιάτικα και ζεσταίνει τη χοντροκωλάρα του ενώ εμείς τουρτουρίζουμε λόγω πετρελαίου και ΔΕΗ , να ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΔΙΠΛΑ όσα εξοικονομεί , αφού είχε τα μπικικίνια (από άραγε;) να ...αναζητήσει την πολυτέλεια!

Ελένη Καρ*********


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates