Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2013

Σε λειτουργία από Δευτέρα το ψηφιακό δερματοσκόπιο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας


Σε λειτουργία από Δευτέρα το ψηφιακό δερματοσκόπιο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Πριν από ενάμιση μήνα το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας προμηθεύτηκε μέσω των Κοινοτικών Πόρων του ΕΣΠΑ ένα σύγχρονο Ψηφιακό Δερματοσκόπιο που αποτελούσε... και στόχο δεκαετίας. Με σημερινή της απόφαση η Διοίκηση του Νοσοκομείου σε απόλυτη συνεργασία με το Ιατρικό Προσωπικό του Δερματολογικού Εξωτερικού Ιατρείου κάνει γνωστό ότι από την ερχόμενη Δευτέρα 21/01/2013 το ψηφιακό Δερματοσκόπιο τίθεται σε παραγωγική λειτουργία. Συνεπώς εξετάσεις που προϋποθέτουν χρήση του Ψηφιακού Δερματοσκοπίου θα πραγματοποιούνται προγραμματισμένα μέσω τηλεφωνικού ραντεβού. Ταυτόχρονα γνωστοποιείται ότι οι ανωτέρω εξετάσεις επειδή δεν καλύπτονται από κανένα ασφαλιστικό ταμείο η Διοίκηση με απόφασή της όρισε την κατώτατη δυνατόν τιμή των 25,00 Ευρώ για το κόστος τους, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την δύσκολη κοινωνικοοικονομική κατάσταση που επικρατεί.

Με αφορμή την λειτουργία του Ψηφιακού Δερματοσκοπίου ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου ΚαλαμάταςΓιώργος Μπέζος δήλωσε:

"Κάθε μέρα που περνά προσπαθούμε να βάζουμε ένα ακόμη λιθαράκι στην ουσιαστική αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει το Νοσοκομείο μας. Αυτό αποτελεί μία συνεχής και διαρκής διαδικασία που προϋποθέτει συλλογική, μεθοδική και συντονισμένη δράση. Έχουμε δηλώσει επανειλημμένως ότι δεν αφήνουμε ούτε μέρα αλλά ούτε και λεπτό να πηγαίνει χαμένο. Από Δευτέρα ξεκινά την λειτουργία του το Ψηφιακό Δερματοσκόπιο. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους δύο Δ/ντές του Δερματολογικού Εξωτερικού Ιατρείου κ. Παν/τη Μίντζια και κ. Κων/νο Κονταργύρη για τις πολύχρονες προσπάθειές τους προκειμένου ο στόχος της προμήθειας του Ψηφιακού Δερματοσκοπίου να γίνει για το Νοσοκομείο μας πραγματικότητα".Από το Γραφείου του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates