Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Mini-iPad για μωρά- Νέο tablet αξίας 85 ευρώ για τους μικρούς μας φίλους! [βίντεο]




Είναι αλήθεια ότι τα περισσότερα μωρά μέχρι 12 μηνών δεν μπορούν να περπατήσουν, ενώ το λεξιλόγιό τους δεν...
αναφέρει περισσότερες από τρεις λέξεις από τις οποίες η μια είναι «μαμά». Ωστόσο, ένα νέο hi-tech tablet για μωρά έκανε την εμφάνισή του στην αγορά και πωλείται στην τιμή των 85 ευρώ.

Το InnoTab 2 πρόκειται για ένα iPad για μωρά και παρουσιάστηκε στη διεθνή έκθεση κατασκευαστών-παιχνιδιών Toy Fair 2013, προκαλώντας ευχάριστες εντυπώσεις.



Χρησιμοποιώντας την οθόνη αφής, τα μωρά, θεωρητικά, θα να είναι σε θέση να αναπτύξουν τις αισθήσεις τους μέσα από εκπαιδευτικά παιχνίδια, εντοπίζοντας τα χρώματα και τα ζώα, με τη βοήθεια του ήχου.

Το tablet προστατεύεται από ένα σκληρό ελαστικό περιμετρικά ώστε να μην το μασούν τα μωρά ή να μην τους πέσει, ενώ διαθέτει και ενσωματωμένα ηχεία κατάλληλα για e-books.



Ακριβώς όπως και ένα iPad, διαθέτει μια βιβλιοθήκη εφαρμογών για να κατεβάσετε ότι, θεωρητικά, θα επιτρέψει στο μωρό σας να το χρησιμοποιήσει, καθώς και να το βοηθήσει στην ανάπτυξή του μέχρι την ηλικία των εννέα ετών, όταν -χωρίς αμφιβολία- θα είναι έτοιμο για ένα iPad.

Η εταιρεία περιγράφοντας το InnoTab 2 αναφέρει υπερηφανευόμενη ότι αποτελεί ένα gadget για το οποίο οι γονείς δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχούν για το παιδί τους. «Η καινοτομία αυτή με το σχεδιασμό του tab παρέχει αποδεικτικά στοιχεία ως προς το πώς η τεχνολογία και οι ταμπλέτες αντικαθιστούν τα ντεμοντέ παιχνίδια», δηλώνει η εταιρία.

Πράγματι οι πωλήσεις των παραδοσιακών παιχνιδιών που αφορούν το χειρισμό, τη δημιουργία ή τη φαντασία μειώθηκε κατά 1% εκατό σε σχέση με πέρυσι, καθώς οι νέοι απευθύνονται πλέον σε hi-tech παιχνίδια. «Ζούμε σε έναν κόσμο τεχνολογίας που ο καθένας χρησιμοποιεί ένα iPad και είναι ωραίο να ενθαρρύνουμε τα παιδιά να μάθουν σε αυτόν τον τρόπο», δήλωσε η Άννα Βαλόνε της εταιρίας Superstitchers, συμπληρώνοντας: «Τα επιμορφωτικά παιχνίδια και τα e-books έχουν αποδειχθεί για τις γενιές των παιδιών αποτελεσματικά για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους , τη φαντασία και τη συγκέντρωση τους».
Mini-iPad για μωρά- Νέο tablet αξίας 85 ευρώ για τους μικρούς μας φίλους! [βίντεο]








Δείτε και το βίντεο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates