Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Ρόδος: Έδωσε τρία καλαμάρια και πήρε... χασίς!

rodos-edose-tria-kalamaria-kai-pire-xasis

Κατηγορούμενος για πώληση ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα μικρής ποσότητας χασίς, απολογήθηκε χθες στον ανακριτή...
29χρονος κάτοικος Ρόδου, ο οποίος με σύμφωνη γνώμη και του Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του επιβληθεί όρους.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης όταν στις 10 Φεβρουαρίου 2013 προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου διενήργησε έλεγχο σε 54χρονο στην περιοχή Κάμειρος Σκάλα κατά τη διάρκεια του οποίου εντόπισαν στην κατοχή του ποσότητα χασίς ενός γραμμαρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξεταζόμενος από τους λιμενικούς ο 54χρονος δήλωσε ότι την ποσότητα του την είχε δώσει 24χρονος αλλοδαπός από τη Γερμανία που διαμένει στην περιοχή μας, έναντι τριώνκαλαμαριών και του ποσού των 50 ευρώ.

Οι λιμενικοί εντόπισαν τον αλλοδαπό ενώ σε έλεγχο που έκαναν σπίτι του βρήκαν να κατέχει μικροποσότητα κάνναβης.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 24χρονος ισχυρίστηκε πως τα ναρκωτικά τα είχε αγοράσει από άγνωστο άτομο ηλικίας 28- 30 ετών στις 31 Ιανουαρίου στις 8 το βράδυ με σκοπό να τα δωρίσει στον 54χρονο φίλο του, ο οποίος για να τον ευχαριστήσει του έδωσε τρία καλαμάρια, όχι όμως χρήματα.

Στη συνέχεια, από την αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν στη διάθεση τους οι λιμενικοί προέκυψε ότι το άτομο που πούλησε τα ναρκωτικά στον Γερμανό ήταν ο 29χρονος.

Σε βάρος των εμπλεκομένων σχηματίστηκε δικογραφία η οποία παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη ενώ ασκήθηκαν και διώξεις σε βαθμό κακουργήματος.

Χθες ο 29χρονος συνοδευόμενος από το δικηγόρο του κ. Γιώργο Κυπραίο προσήχθη ενώπιον του ανακριτή Ρόδου προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της πώλησης που τον βαραίνει την οποία και αρνήθηκε. Όπως τόνισε ο ίδιος δεν υπάρχει αξιόπιστη απιστία που να στοιχειοθετεί την κατηγορία σε βάρος του, αφού ουδείς από τους συγκατηγορούμενους του δεν έχει δηλώσει επίσημα ότι αυτός ήταν το άτομο που τους προμήθευσε τα ναρκωτικά.




Πηγή: http://newpost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates