Κυριακή, 10 Μαρτίου 2013

Φιλιατρά: Παράτησαν στην Δεξαμενή σακούλα με 5 κουταβάκια


Τον τελευταίο καιρό έχουμε γνωρίσει το σκληρότητα κάποιων που πετάνε με ευκολία φόλα στην πλατεία και δηλητηριάζουν τα άτυχα αδέσποτα σκυλιά και σε πολλές περιπτώσεις κάποιοι άλλοι συνάνθρωποι μας με... ευαισθησίες και πραγματική αγάπη για τα ζώα, έχουν σώσει από τον θάνατο πολλά από αυτά.
Άλλωστε έχουμε γράψει μέσα σε αυτό το blog πολλές φορές
περιπτώσεις δηλητηριάσεων σκυλιών.

Σήμερα έγινε κάτι πραγματικά εξοργιστικό. Το πρωί κάποιος συνάνθρωπος μας με το αυτοκίνητο του ανέβηκε στην περιοχή της Δεξαμενής όπου μέσα σε μια πλαστική τσάντα άφησε 5 μικρά κουταβάκια περίπου 20 ημερών.
Η Εγκατάλειψη έγινε έξω απο το σπίτι της κ. Κωνσταντίνας Καννελοπούλου όπου και τα βρήκε.
όπως είπε η κ. καννελοπούλου σε συνεργάτη του Φιλιατρά News το πρωί είδε ένα αυτοκίνητο να σταματά δίπλα από τον μαντρότοιχο και να αφήνει ο συνοδηγός μία σακούλα.
Δεν έδωσε σημασία καθώς νόμιζε ότι ήταν σκουπίδια μέχρι που η σκύλα της πήγε εκεί στην σακούλα και δεν έφευγε από εκεί παρά τα καλέσματα της κ. Κωνσταντίνας.
Οταν άνοιξε την σακούλα είδε τα κουταβάκια και θυμήθηκε το σκηνικό που είχε δει νωρίτερα.

Η κ. Κωνσταντίνα καλεί αυτόν που το έκανε να εμφανιστεί να τα πάρει καθώς ούτε η ίδια ούτε η ομάδα μπορεί να τα αναλάβει καθότι δεν μπορούν να τα αναλάβουν. Ηδη ο αριθμός των σκυλιών που φροντίζουν είναι μεγάλος και δεν μπορούν να πάρουν κι άλλα σκυλιά.
Δεσμεύεται δε ότι ως μέλος της Φιλοζωϊκής ομάδας θα παράσχει βοήθεια σε αυτόν που τα εγκατέλειψε και θα φροντίσει η ομάδα και η κ. Κωνσταντίνα να βρουν σπίτι να τα διαθέσουν. Απλά να τα πάρει πάλι για την ώρα.
Και μας είπε ότι λόγω του πολύ μεγάλου αριθμού σκυλιών που υπάρχει στην ομάδα πλέον δεν γίνεται τίποτα εκτός από άλλες καταστάσεις για τις οποίες δεν μπορεί να αναφερθεί.

Δείτε τα 5 υπέροχα κουταβάκια που κατέγραψε η κάμερα του Φιλιατρά News.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates