Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Το συγκινητικό βίντεο των fans για τον Τόμας!-Κρίσιμη η σημερινή μέρα για τον Τόμας video]


Δίχως τέλος είναι οι ευχές και οι προσευχές των θαυμαστών του Τόμας Πρωτόπαπα, την ώρα πουεκείνος συνεχίζει να δίνει την «μάχη» στην Εντατική του ΚΑΤ.
Μια εβδομάδα και δυο μέρες συμπληρώθηκαν από την ημέρα που... ο Τόμας Πρωτόπαπας μπήκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΚΑΤ, μετά το πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε την περασμένη Κυριακή, στην Αττική Οδό.

Εννιά μέρες μετά, η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη μεν, σταθερή δε, μιας και το θετικό, είναι ότι δεν είναι εμπύρετος, και δεν παρουσιάζει επιπλοκές.

Η σημερινή μέρα, είναι μια κρίσιμη μέρα, μιας και η οικογένεια του Τόμας, περιμένει την απάντηση από εξειδικευμένο κέντρο της Αγγλίας, στο οποίο είχαν στείλει τις εξετάσεις του 26χρονου ηθοποιού, ώστε να πάρουν και μια δεύτερη γνώμη, αφού πρόθεση της οικογένειας, ήταν εξαρχής να εξαντλήσουν ΟΛΑ τα περιθώρια.

Η απάντηση δε, είναι πολύ σημαντική, μιας και με βάση αυτή τη γνωμάτευση, οι θεράποντες γιατροί θ’ αποφασίσουν τι θα γίνει με τη φαρμακευτική του αγωγή.
Ένα από τα δεκάδες groups που έχουν δημιουργηθεί στο Facebook ετοίμασε ένα βίντεο – αφιέρωμα στον νεαρό ηθοποιό και το «ανέβασε» στο Ίνερνετ, στέλνοντας με αυτό τον τρόπο θετική ενέργεια στον Τόμας και μήνυμα συμπαράστασης στους οικείους του.

«Ντυμένο» με ένα από τα αγαπημένα τραγούδια του Τόμας, το «Ο Άγγελός Μου» της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, το βίντεο περιέχει φωτογραφίες του και τελειώνει με το μήνυμα «Τόμας σ’ αγαπάμε και προσευχόμαστε για εσένα!».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates