Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Κάτι τρέχει με τον διαγωνισμό για τα σκουπίδια στην Περ. Πελοποννήσου

Τον Μπόμπολα "δείχνουν" οι...διαδικασίες!
Περίεργες πρακτικές με νομιμοφανείς διαδικασίες ακολουθούνται στην ολοκλήρωση του διαγωνισμού για τα Στερεά απόβλητα (σκουπίδια) στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Εφτασε ο ...κόμπος στο χτένι, δηλαδή μπαίνει ο διαγωνισμός στην τελική του φάση και με την αιτιολογία στης ...στενότητας του χρόνου, δεν έγινε δεκτό το αίτημα των τριων απο τους πέντε διεκδικητών του διαγωνισμού για 15νήμερη παράταση προκειμένου να τακτοποιηθούν τυπικές εσωεπιχειρηματικές τακτοποιήσεις.
Ο Τατούλης και ο Σύμβουλος (Μιχαλόπουλος) παραβρέθηκαν οι ...ίδιοι στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας και απέρριψαν το αίτημα των εταιρειών, ενω με ενα πολυσέλιδο σχέδιο κάλεσαν τους Συμβούλους να ψηφίσουν.
Όταν πολιτικοί επικαλούνται ..."στενότητα χρόνου" για κάποια ανάθεση έργου, θυμίζουν το πως ανέθεταν τα Ολυμπιακά Εργα και πολλά άλλα.
Βοά στην Πελοπόννησο πως ο Τατούλης για κάποιους λόγους (λόγοι του τελευταίου τριμήνου) οδηγεί τον διαγωνισμό προς Μπόμπολα μεριά....
Φυσικά είναι στο χέρι του να διαλύσει αυτές τις φήμες και να αιτιολογήσει γιατι δεν θέλει να είναι ΠΕΝΤΕ(5) εταιρείες στο διαγωνισμό και θα αφήσει να είναι ΔΥΟ(2). Συνήθως όταν είναι δυο σε διαγωνισμό είναι για να μη κριθεί ...άγονος και να τον κερδίσει ο.....ΕΝΑΣ. Ο Μεγάλος!
Το περίεργο είναι πως κάποιοι Δήμαρχοι που "πολεμούσαν" το διαγωνισμό Τατούλη, για τα σκουπίδια...ξαφνικά "σίγησαν". Συμπτωματικά τους έχουν καταλογίσει στο παρελθόν πως είναι φίλα προσκείμενοι στις επιχειρήσεις Μπόμπολα.


Κρίμα να τελειώσει αυτός ο Διαγωνισμός με ...αμφιβολίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates