Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Τα ονόματα των απολυμένων δημοσιογράφων του ΣΚΑΙ


Απολύσεων συνέχεια στο φιλομνημονιακό ΣΚΑΪ του οποίου η ιδιοκτησία όπως φαίνεται δε λογαριάζει ούτε το ποιος είναι πραγματικός ρεπόρτερ ούτε αν τιμάει το ψωμί του και δουλεύει σκληρά και υποδειγματικά (το τελευταίο κρατήστε το για να καταλάβετε με ποια κριτήρια γίνονται οι απολύσεις στα ΜΜΕ) αρκεί οι δημοσιογράφοι να λένε αυτά που θέλει ο ιδιοκτήτης και να εργάζονται για τρεις και εξήντα, την ώρα που ο όμιλος ΣΚΑΪ "αγοράσε" πρόσφατα νέους λαμπερούς και σίγουρα ακριβοπληρωμένους συνεργάτες (βλ. Ευαγγελάτο με τους συνεργάτες του, Αυτιά κλπ.)

Έτσι με εντολές Αλαφούζου απολύθηκαν σήμερα με...
συνοπτικές διαδικασίες και με πρόσχημα τις περικοπές και την κρίση, άλλοι 3 δημοσιογράφοι. Ο Λάμπρος Παπαδογιάννης, ο οποίος εργαζόταν επί 12 χρόνια στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ένας από τους πιο καλούς δημοσιογράφους του πεζοδρομίου, σωστός συνάδελφος και τίμιος που είχε αρνηθεί να υπογράψει την επιχειρησιακή σύμβαση που τον πίεζαν και σήμερα του ανακοίνωσαν την απόλυση.
Απέλυσαν επίσης την Κυριακή Πετρίτη από την τηλεόραση και τον αθλητικογράφο Κώστα Οικονόμου για τον οποίο μαθαίνουμε οτί επίσης δούλευε σα σκυλί στο ραδιόφωνο και ενίοτε έκανε μεταδόσεις και στην τηλεόραση επειδή δεν υπέγραφαν τις συμβάσεις οικονομικής εξαθλίωσης.

Οι απολύσεις έγιναν υποτίθεται για λόγους... συμμαζέματος των οικονομικών του ομίλου την ίδια στιγμή όμως που με την έλευση Ευαγγελάτου στο κανάλι έγιναν 5 προσλήψεις συνεργατών του !
Να που πάνε τα λεφτά.

Τα υπόλοιπα συμπεράσματα δικά σας.

Χάρης Μπόλκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates