Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2012

Γλέζος: “Δεχόμαστε ανελέητη επίθεση από τους Γερμανούς”!


Ο άνθρωπος που αψήφησε τους όποιους κινδύνους και ανέβηκε στην Ακρόπολη για να κατεβάσει τη σημαία της ντροπής, του ναζιστικού καθεστώτος, ο Μανώλης Γλέζος εκτοξεύει τα πυρά του κατά της σημερινής Γερμανίας και της στάσης που τηρεί απέναντι στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα υποστηρίζει ότι δεχόμαστε σαν έθνος λυσσασμένη επίθεση από τους Γερμανούς! Παραθέτει παράλληλα πέντε εναλλακτικές προτάσεις εξόδου από την υφιστάμενη κρίση.
Ο ήρωας της αντιστάσεως εκτιμά ότι η Ελλάδα βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού και ότι υπάρχουν δύο δρόμοι.
«Υπάρχει περίπτωση η χώρα να οδηγηθεί μπροστά και υπάρχει περίπτωση ανεξέλεγκτης αιματηρής πορείας. Όταν η οργή και η αγανάκτηση του λαού δεν μετατρέπεται σε πολιτική πράξη, δεν μετουσιώνεται σε μια εξελικτική πορεία αλλά μετατρέπεται σε εκρήξεις βίας και μάλιστα αιματηρής είναι άλλο πράγμα. Αυτή είναι η κακή πλευρά. Αν καταφέρει ο κόσμος να μετουσιώσει αυτή όλη την οργή του ελληνικού λαού και τη δυσφορία του απέναντι σε αυτή τη κατάσταση, το πνίξιμο του από τη λυσσασμένη επίθεση που δέχεται η χώρα μας, αν καταφέρουμε να τη μετατρέψουμε σε μια πορεία πολιτική, τότε υπάρχει φως στο σκοτάδι» υπογραμμίζει σε συνέντευξή του που παραχώρησε στο sigmalive .
Σύμφωνα με τον κ. Γλέζο η χώρα δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει την εθνική της ανεξαρτησία και σήμερα είναι υποδουλωμένη με χεριά και με πόδια στους ξένους κατακτητές…
Αυτά από έναν άνθρωπο που δε φοβήθηκε τον εχθρό και με αυταπάρνηση κατέβασε την Ναζιστική σημαία από την Ακρόπολη!
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί…Πηγή: prionokordela.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates