Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012

Κατάληψη των δημαρχείων σε ολόκληρη τη χώρα


Σε συντονισμένη κατάληψη όλων των δημαρχείων της χώρας σχεδιάζει να προχωρήσει  σήμερα Τετάρτη (από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 3.00 το μεσημέρι) η ΠΟΕ – ΟΤΑ. Η κίνηση αυτή θα γίνει, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, ως διαμαρτυρία για τη νέα δανειακή σύμβαση και τα μέτρα του νέου μνημονίου...

«Ο αγώνας των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση κατά των εκβιαστών, αντεργατικών και αντικοινωνικών απαιτήσεων της τρόικας συνεχίζεται», σημειώνει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕ – ΟΤΑ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου έχει χαρακτηρισθεί ως Πανελλαδική Ημέρα Κατάληψης όλων των δημαρχείων, προκειμένου όλοι οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μέσα από Γενικές Συνελεύσεις, Συγκεντρώσεις και άλλες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, «να εκφράσουν την αγανάκτηση και την αντίδραση τους στις πολιτικές που δίνουν τη χαριστική βολή στο εισόδημά μας, στις κύριες και επικουρικές συντάξεις, την οικονομική κατάρρευση των Δήμων, τις ιδιωτικοποιήσεις βασικών υπηρεσιών των Ο.Τ.Α. και την απόλυση χιλιάδων εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. και τις Επιχειρήσεις αυτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates