Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012

Βούλγαροι δουλέμποροι πωλούσαν βρέφη από 2.500 μέχρι 4.000 ευρώ…

Η “οδύσσεια” μίας εγκυμονούσας Βουλγάρας, που ήρθε στην Ελλάδα για να βρει καλύτερη τύχη και έπεσε θύμα απαγωγής δυο ομοεθνών της, αποτέλεσε αφορμή για να... εξαρθρωθεί ένα κύκλωμα εμπορίας βρεφών.

Η άτυχη γυναίκα, η οποία είναι 8 μηνών έγκυος αρχικά περιορίστηκε σε ένα σπίτι ....
στην Καρδίτσα από τους δύο, οι οποίοι είχαν υποσχεθεί ότι θα την βοηθήσουν, αλλά όταν αντελήφθη τον απώτερο σκοπό τους-δηλαδή να της πάρουν το βρέφος που θα γεννούσε και να το πουλήσουν- προσπάθησε μέσω κινητού τηλεφώνου να ειδοποιήσει συγγενείς της. Έγινε αντιληπτή και τη μετέφεραν σε άλλο σπίτι στη Λάρισα όπου και την απομόνωσαν. Ωστόσο η γυναίκα δεν το έβαλε κάτω, προφασίστηκε δύο φορές ότι είχε πόνους στην κοιλιά, με αποτέλεσμα οι απαγωγείς της να αναγκαστούν να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο, όπου και πάλι την είχαν υπό στενή επιτήρηση και την απειλούσαν να μην μιλήσει.

Την δεύτερη φορά ωστόσο, κατάφερε να ενημερώσει τους γιατρούς γι’ αυτό που της συνέβαινε, οι οποίοι με τη σειρά τους ενημέρωσαν την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας.

Συνελήφθησαν οι δύο άνδρες, 46 και 39 ετών, ενώ όπως προέκυψε έχουν και συνεργό, ο οποίος είναι αδελφός του ενός και ήδη έγκλειστος στις φυλακές.

Η δράση της σπείρας που πουλούσε τα βρέφη από 2.500 μέχρι 4.000 ευρώ, φαίνεται ότι επεκτείνεται και σε άλλες πόλεις και γι αυτό και η έρευνα συνεχίζεται.

egklimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates