Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Με "Κάνιο" για τους "8"


Οι ερυθρόλευκοι θέλουν μέσα στο "σπίτι" τους να σφραγίσουν την πρόκριση στους "8" του Europa League. Μετά το 1-0 στην Ουκρανία έχουν το προβάδισμα, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναπαυτούν σ' αυτό το αποτέλεσμα, καθώς η Μέταλιστ είναι άκρως επικίνδυνη στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Δεν είναι τυχαίο ότι, η τελευταία εκτός...
έδρας ήττα τους έλαβε χώρα στις 23 Απριλίου του 2011 από την Σαχτάρ. Από τότε μετρούν 13 νίκες και 5 ισοπαλίες στις υποχρεώσεις τους σε Ουκρανία και Ευρώπη.

Οι Πειραιώτες το γνωρίζουν αυτό πολύ καλά και επί τούτου δεν θα επιτρέψουν στους φιλοξενούμενους να διευθύνουν αυτό το σερί τους.

Στα αμιγώς αγωνιστικά νέα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος είδε κίτρινη κάρτα στο εκτός έδρας ματς με την Μέταλιστ.

Στον αντίποδα, στην διάθεση του επανέρχεται ο Ντιόγκο, ο οποίος εξέτισε την ποινή των τριών αγωνιστικών. Σε ό,τι έχει να κάνει με το αρχικό σχήμα, ο Αριέλ Ιμπαγάσα αναμένεται να βρεθεί σ' αυτό αντί του Ζαν Μακούν.

Ο Αργεντινός βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και επί τούτου αναμένεται να αποτελέσει τον "εγκέφαλο" της μεσαίας γραμμής του Ολυμπιακού.

Στην άμυνα, αντικαταστάτης του Όλοφ Μέλμπεργκ θα είναι ο Ιβάν Μαρκάνο με τον Χοσέ Χολέμπας να ξεκινάει στα αριστερά της άμυνας.

Αναλυτικά, κάτω από την εστία της ομάδας του Πειραιά θα είναι ο Μέγκιερι, ενώ στην άμυνα από τα δεξιά στα αριστερά θα βρεθούν οι Τοροσίδης, Μαρκάνο, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Χολέμπας.

Κεντρικά χαφ θα είναι οι Ορμπάιθ και Μανιάτης, ενώ λίγο πιο μπροστά τους, ως συνδετικός κρίκος της μεσαίας γραμμής και της επίθεσης θα είναι ο Ιμπαγάσα. Στα δεξιά τους θα βρίσκεται ο Φουστέρ, ενώ στα αριστερά ο Μιραλάς. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Τζεμπούρ.

Στο πάγκο ως εναλλακτικές λύσεις, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχει τους: Κάρολ, Μοδέστο, Παπάζογλου, Μακούν, Καζίμ Ρίτσαρντς, Αμπντούν και Ντιόγκο.

Τα πλάνα του Μάρκεβιτς

Στην αντίπερα όχθη, οι Ουκρανοί θα προσπαθήσουν να επιβάλουν τον ρυθμό τους από την αρχή του παιχνιδιού, αξιοποιώντας τις πτέρυγες τους. Ο προπονητής της Μέταλιστ, Μίρον Μάρκεβιτς θέλει η ομάδα του να μπει δυνατά και να πετύχει ένα γκολ, το οποίο θα φέρει την απόλυτη ισορροπία στην μονομαχία.

Σε ό,τι έχει να κάνει Φινίνιο, η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη, ενώ απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Κριστάλντο και Έντμαρ.

Αναλυτικά κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Ντισλιένκοβιτς, ενώ στην άμυνα από τα δεξιά στα αριστερά θα βρεθούν οι Βιγιάγκρα, Γκεγιέ, Τορσιλιέρι και Πσενίτσνικ. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Ξαβιέ και Τόρες, ενώ στα αριστερά θα βρεθεί ο Τάισον και στα δεξιά ο Σόσα. Επιτελικό χαφ θα είναι ο Μπλάνκο, ενώ στην γραμμή κρούσης θα βρίσκεται ο Ντέβιτς.

redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates