Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

"ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ALTER ΑΠΟ ΕΝΑ... ΘΥΜΙΑΤΟ"

Μπήκε η Άνοιξη και μαζί με τις αρκούδες που ξύπνησαν, "ξύπνησαν" και τα κάτι "θυμιατά"* σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό με αποτέλεσμα από την Δευτέρα σε πηγαδάκια να έχουν αναγάγει την περίπτωση του...
Alter σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας.
Γνωστός πρώην συνεργάτης του Alter μαζί με την παρέα του και πάντα κάτω από τις οδηγίες του
αρχι - θυμιατού αφεντικού του διέδιδε πως το Alter θα ανοίξει πάλι μέχρι να πει κάποιος "περγαμόντο" (κάτι σαν το σουσάμι).
Η "είδηση" κυκλοφόρησε... με μέτρο και "στριφογυρίζει αδέσποτη" μέχρι σήμερα. Το "θυμιατό" φρόντισε να αναφέρει απ' έξω - απ' έξω τις εκλογές που πλησιάζουν και φυσικά δεν έγραψε, αλλά ούτε και είπε κάτι απ' όλα αυτά στα ΜΜΕ που εργάζεται (γιατί δεν είναι ένα) για να μην χάσει την... αξιοπιστία του όπως είναι λογικό (πονηρό το "θυμιατό")
Η "πηγή" ξέχασε να αναφέρει στην... φήμη που διέδωσε μια άλλη που θέλει τον Γιώργο Κουρή να έχει πάρει πεσκέσι τον φάκελο με την αίτηση για την ένταξη του Alter στο άρθρο 99.
Όπως και ότι από όσα χρειάζεται για να γίνει αυτό, ακόμη και αν ο Κουρής δεν έχει τον φάκελο της υπόθεσης, αυτή την στιγμή δεν πληρούνται ούτε οι μισές από τις προϋποθέσεις που απαιτούνται: τόσο απέναντι στους εργαζόμενους όσο και στην λειτουργία του σταθμού.
Ποιος είναι αυτός που "ξέρει" από τον ραδιοφωνικό σταθμό; Για να βοηθήσω λίγο δεν είναι πολύ φίλος του μπάνιου (όχι στην θάλασσα) παρά το ότι έχει συνυπάρξει επαγγελματικά κατά καιρούς με αρκετά όμορφες παρουσίες (δεν έχουν πιο ευαίσθητη μύτη αλλά είναι αλλιώς, δηλαδή σαν να μυρίσει γυναίκα στον Κώστα Γιαννίκο ή στον Σάκη Ρουβά, οπότε καταλαβαίνετε...).
Στα σίγουρα η ένταξη του Alter στο άρθρο 99 έχει παγώσει τόσο πολύ που αν της πετάξει κάποιος περγαμόντο θα γίνει θρύψαλα και ο σταθμός πρέπει να ανοίξει με κάθε τρόπο για να υπάρξουν κάποιες ελπίδες προκειμένου να μην κλείσει για πάντα: στο "με κάθε τρόπο" δεν συμπεριλαμβάνεται μέσα το... τζάμπα, άσχετα με τις πεποιθήσεις (πιο επικίνδυνοι εχθροί της αλήθεια απ' ότι το ψέμα, Νίτσε) του κυρ - Γιώργου (Κουρή).
Γιατί κανείς δεν θέλει ο σταθμός να παραμείνει κλειστός, αλλά ανοίγοντας (αν γίνει αυτό) να καλυφθούν και οι πολλές οικονομικές υποχρεώσεις απέναντι στους εργαζόμενους: οι τραπεζίτες (πρώην φίλοι του... Κώστα Γιαννίκου) ας περιμένουν...

* "Θυμιατό": ο όρος τις προηγούμενες δεκαετίες ήταν για τους... μπανιστιρτζίδες, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει "μεταλλαχθεί" σε συνώνυμο του αυλοκόλακα που αναλαμβάνει και "ειδικές αποστολές" που ξεφεύγουν από τα... περιορισμένα όρια της κλασικής ρουφιανιάς.


plagiotitlos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates