Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Που θα πάει η Αγγελική Νικολούλη και τι βιβλίο γράφει αυτή την περίοδο;


Μπορεί να είναι άγνωστο σε ποιο κανάλι θα πάει η Αγγελική Νικολούλη, όμως η δαιμόνια δημοσιογράφος σαν άλλος...
"Πίκος Απίκος" της "Φρουτοπίας" γράφει αυτή την εποχή μυθιστορήματα, όπου όπως είναι λογικό θα χρησιμοποιήσει την εμπειρία της από το αστυνομικό ρεπορτάζ που ξεκίνησε πριν από πάρα
πολλά χρόνια στον "Ελεύθερο Τύπο".
Με άλλα λόγια οι ιστορίες των βιβλίων της και οι ήρωες τους θα έχουν κάποια μικρή ή μεγάλη σχέση με πραγματικά γεγονότα.
Τώρα, σε κάτι τέτοιες σειρές μυθιστορημάτων (για την παραλία και τα ράφια των supermarkets) "μανούλα" σαν εκδότης είναι ο γνωστός σεσημασμένος καναλάρχης (πρώην;) Κώστας Γιαννίκος.
Πάντως ο εκδότης δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός, όπως γνωστό δεν είναι αν κάποιο από τα μυθιστορήματα θα έχει σαν ήρωα έναν εφοριακό που χρηματίστηκε για να καλύψει τις οικονομικές ατασθαλίες του λογιστηρίου ενός καναλιού και στην συνέχεια το μετάνιωσε, με αποτέλεσμα την αυτοκτονία του(;) να καλύπτει ακόμη ένα πέπλο μυστηρίου: όταν θέλει κάποιος να ανακοινώσει στη Δικαιοσύνη πως χρηματίστηκε δεν αυτοκτονεί ή ακόμη και αν το κάνει αφήνει ένα σημείωμα για τους λόγους που το έκανε.
Λογικά δεν θα υπάρχει αυτή η ιστορία γιατί η Αγγελική Νικολούλη βρισκόταν τότε στο Alter που δεν ασχολήθηκε καθόλου με αυτό το θέμα, έχοντας άλλες υποθέσεις στην εκπομπή της "Φως στο τούνελ".

Υ.Γ. Θα μπορούσε να πάρει στοιχεία από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, αλλά ούτε ο Μάκης ασχολήθηκε με αυτό το θέμα: λέτε να το κάνει τελικά ο Μάκης βιβλίο;


plagiotitlos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates