Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Πολύ κράξιμο στον Γ. Νταλάρα στη Νίκαια


«Συμφωνώ αλλά δεν υπερβάλλω», είπε για την απώλεια εθνικής κυριαρχίας ο Γιώργος Νταλάρας, μιλώντας στον ΣΚΑΙ. Και συνέχισε να προκαλεί, λέγοντας «δεν συμφωνώ με τα μνημόνια αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω.
Είναι: ή μνημόνιο ή καταστροφή».
Αυτά τα απίστευτα είπε ο «συμμετέχει και ο»… «Συμφωνώ γιατί κατ’ ανάγκη πρέπει να συμφωνήσω», ήταν τα κονφορμιστικά λόγια του τραγουδιστή.

Και μετά ο αγαπημένος...
«τροβαδούρος» της αριστεράς, πήγε σε «συναυλία αλληλεγγύης» στη Νίκαια και στο κλειστό γυμναστήριο του Πλάτωνα (το απόγευμα, με ελεύθερη είσοδο και όπως λένε οι πληροφορίες, χορηγό την εταιρεία Cyta, θυγατρική του εθνικού οργανισμού τηλεπικοινωνιών Κύπρου).
Και εκεί έφαγε κράξιμο πολύ, από διαφόρους που άκουσαν αυτά που εκστόμισε στην τηλεόραση. Και διεκόπη δύο-τρεις φορές η συναυλία, ενώ η παρέμβαση των υπαλλήλων της παραγωγής, δεν ηρέμησε τα πράγματα, αλλά αντίθετα, τα χειροτέρεψε. Αυτά ακολούθησαν το κράξιμο που είχε φάει η γυναίκα του, «φίλη» των μεταναστών και στενή συνεργάτιδα του ΓΑΠ σε Κέρκυρα και Ζωγράφου…
Και εμείς θυμηθήκαμε το σκηνικό με την παρέμβαση υπέρ του από τα υπόγεια του Μαξίμου, που στοίχισαν την καρέκλα σε μυστικοσύμβουλο του Κώστα Σημίτη, αλλά και τα αμοιβαία και τις καταθέσεις της γυναίκας του στην ελβετική τράπεζα JULIUS BAER (το ποσό ανέρχεται ε πάνω από 1.000.000 ευρώ). Δηλωμένα στο πόθεν έσχες μεν, πολλά δε…
www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates