Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Απάντηση σε εργαζόμενο του ΑΛΤΕΡ από συναδελφό του !!

Από Αναγνώστη

Τι εννοείς το θέμα τελειώνει εδώ;;;Μα τι ύφος ειναι αυτο τελικά ΕΣΥ έκανες παραπονακια για το δικο μου.
Το θέμα θα τελειώσει όταν...

αδειάσει το κανάλι απο τα σκουπίδια που κάνουν και καλα τον αγώνα τους. Α και φεύγοντας να αφήσετε τους χώρους του καναλιού οπως ακριβώς τους βρήκατε.
Γιατί το μόνο που καταφέρατε ειναι να κάνετε τα στούντιο αποθήκες γεμίζοντας τα με φαγητά μέχρι πάνω.
Καθαριστε το κανάλι απο τα σκουπίδια και την παρουσια σας. Ειναι οτι πιο έντιμο μπορείτε να κάνετε.
Και απο οτι μπορεί να καταλάβει κάποιος παρακολουθώντας το αίσχος που έχετε φτιαξει για ομάδα στο facebook τα παίρνεις καλα απο αλλού γιαυτο δεν παραπονιεσαι..
Άντε Σπιτι σου τώρα.
Το θέμα δεν τελείωσε τώρα άρχισε.
Και για την κλειστή ομάδα σας στο facebook θα πω ένα μόνο..

Παιδια μην κάνετε κίνησης πανικού !!!!!!!!!


Απάντηση: Είμαι από αυτούς που τα παίρνω με 1200 ευρώ αν αυτό εννοείς. Αν θέλεις  κάτι άλλο να πεις περιμένω να το ακούσω αλλά με αποδείξεις γιατί υπάρχει και ο Σφακιανάκης. Εργαζόμενε! του ΑΛΤΕΡ  άλλο διάλογος και άλλο συκοφαντίες. Για αυτό περιμένω διόρθωση! 


1 σχόλιο:

  1. ΑΠΑΠΗΤΕ " ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ BLOGGER " ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ ΑΦΗΝΕΙΣ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ...ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ....ΜΗΝ ΠΡΟΤΡΕΧΕΙΣ ΕΑΝ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ E-MAIL ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ......ΤΩΝ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ.
    ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ " ΠΛΗΓΩΝΕΙ " ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ " ΧΡΥΣΟΚΑΝΘΑΡΟΥΣ " ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΩΛΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑΝΝΙΚΟΥ
    Υ.Γ
    ΕΑΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΜΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΧΡΥΣΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΦΙΛΙΚΑ
    NEWSMESSINIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blogger Templates