Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΜΑΣΤΟΡΑ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ: ΟΙ "ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ" ΤΟΥ ALTER ΚΑΙ ΤΑ "E - MAIL"

Blog δημοσιεύει e -mails αναγνωστών που είναι όλα ίδια και τα στέλνουν (και καλά) "εργαζόμενοι του Alter". Κανένας από αυτούς σύμφωνα με...
τα "γραφόμενα τους" δεν πιστεύει στην επίσχεση εργασίας, δεν θέλει αυτή να συνεχιστεί, θέλει να επιστρέψει στην δουλειά νομίζοντας πως θα πληρωθεί(!!) και άλλα τέτοια κουλά που έχουν
στόχο την κολακεία συμπολιτών μας χαμηλής νοημοσύνης, "εμπλουτισμένα" με αρκετή αναίδεια και τόνους λαϊκισμού.
Προσθέστε ότι τελειόφοιτος της πρώτης δημοτικού που έχει μάθει γραφή και ανάγνωση (ακόμη και αν πήρε "Β" στον έλεγχο) είναι εύκολο να αναγνωρίσει το ίδιο στυλ γραφής που έχουν όλα τα e-mails των "αναγνωστών", ενώ ο μπαμπάς του πιτσιρίκου έτσι και διάβαζε στα νιάτα του Αυριανή θα καταλάβει πως οι "συντάκτες των e-mails" έκαναν ακριβώς το ίδιο με αυτόν, αποκτώντας επιρροές που τους συντροφεύουν μέχρι σήμερα (είδες πόσο εύκολα μάστορα αλλάζει λίγο το στυλ με το τελευταίο που έβαλα;).
Ρε μεγάλε, άλλαξε το λίγο το ρημάδι, βάλε κανένα "e -mail αναγνώστη" που να έχει τόνους, άλλο που να μην έχει, κάνε σε άλλο ωρθωγραφυκα λάθυ, σε άλλο μην κάνεις μπας και ξεκαρφωθείς: δεν είπαμε να γράψεις μερικά μέχρι σε πρόζα αλλά εντάξει. Όχι τίποτα άλλο αλλά γελάσαμε μια, γελάσαμε δύο, βάλε κάτι διαφορετικό να συνεχίσουμε τα γέλια.

Υ.Γ. Μήπως από την ακτινοβολία του σήματος αλλά και το ρεύμα έχει γίνει ζημιά με τα χρόνια; Όχι τίποτα άλλο, αλλά ο "μικρός" είναι τουλάχιστον ακούρευτος με αποτέλεσμα εκεί οι... τρίχες να μαζεύουν κάτι απ' αυτά: το έπιασες το υπονοούμενο, μας πήραν χαμπάρι μάστορα!



plagiotitlos.blogspot.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates