Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Να είναι πολλά τα λεφτά που πήρε ο Γιαννίκος από τον Επενδυτή;

Τα "τσέπωσε" ο Κώστας Γιαννίκος που λέει και ο συνεταίρος του Γιώργος Κουρής. Οι Μπενέκος και Σκανάβης ετοιμάζονται όπως έγραψα πριν...
μέρες να βγάλουν τον "Επενδυτή" πάλι στα περίπτερα, με πιθανότερη ημερομηνία τις... 21 Απριλίου (αυτή που πέρυσι είχε δεσμευτεί ο Γιαννίκος πως θα πληρώσει στο Alter).
Την ίδια στιγμή οι "κωπηλάτες σίγησαν" ("εργαζόμενοι" Επενδυτή) αφού πήραν κάποια
χρήματα, ενώ ο Κώστας Γιαννίκος παραμένει άγνωστο πόσα τσέπωσε πουλώντας το κελεπούρι που μέσα από αυτό αναμένεται να σπρώξει ένα σωρό πράγματα από τα υπόλοιπα μαγαζιά του (με το αζημίωτο). Το αποκορύφωμα είναι πως η εφημερίδα θα τυπώνεται σε ένα ακόμη "ναυάγιο" με το όνομα... Τυποεκδοτική!
Έχουμε λοιπόν, μια υπερχρεωμένη εφημερίδα με υποθηκευμένο τίτλο που θα κυκλοφορήσει πάλι από νέους εκδότες, ένα τυπογραφείο που έχει φλομώσει τους συντρόφους του(;) εργαζόμενους στο φέσι την προηγούμενη χρονιά και τον Τιτανικό: σαν ταινία ο τελευταίος, γιατί κυκλοφορεί πάλι σε 3D. Τυχαίο; Ναι, έτσι νομίζω.
Ο μπάρμπα - Κώστας είναι άγνωστο ύστερα από αυτή την νέα κονομισιά πόσα από τα χρήματα θα διαθέσει στα φέσια που έχει ρίξει ή ακόμη και στον Γιώργο Κουρή για το Alter: γιατί μπορεί να "παραιτήθηκε" από πρόεδρος, αλλά έτσι κι αλλιώς όλο σχεδόν το ΔΣ είναι συνεργάτες του χρόνια, εκτός από κάτι μετοχές...

Απορία: ο ποντικομαμής "μαέστρος" της κλεψιτυπίας είναι μέσα στο νέο σχήμα της εφημερίδας ή έμαθαν τα χαΐρια του ήδη με αποτέλεσμα όπως συμβαίνει στην μέχρι τώρα "καριέρα του" να πάρει πόδι με την πρώτη ευκαιρία από το μαγαζί; Αυτός ντε που έριχνε τα τέλια και ρουφιάνευε το μαγαζί τόσο σε άλλα έντυπα, όσο και σε εταιρίες από την εποχή του Ανδρουλιδάκη ακόμη! 



http://plagiotitlos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates