Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Ο Πακιστανός που μας έδειξε την αλήθεια (αρκεί να θέλουμε να τη δούμε)

Ο 21χρονος δράκος λαθρομετανάστης από το Πακιστάν μας επιβεβαίωσε αυτά που ήδη γνωρίζαμε και που δυστυχώς αναμένουμε...
να συμβούν αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά.
Δεν είναι ζήτημα ρατσισμού αλλά ρεαλισμού ως προς το να αναγνωρίσεις και να διαπιστώσεις κάποια πράγματα.
Όλοι αυτοί που πέρασαν λαθραία τα σύνορά μας παραβιάζοντας με το καλημέρα τους νόμους αυτού του κράτους δεν είναι εργάτες, τεχνίτες, γιατροί, φοιτητές, μηχανικοί αλλά άνθρωποι που είτε δεν είχαν στον ήλιο μοίρα είτε αποτελούσαν εγκληματικά στοιχεία στον τόπο τους.
Ειδικά για τους Αλγερινούς, Σομαλούς, Νιγηριανούς υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση.
Για τέτοια άτομα, ένα κράτος στο οποίο δεν τηρούνται οι νόμοι και δε λειτουργεί τίποτε σωστά εκτός ίσως από τα ρολόγια, αποτελεί έναν επίγειο παράδεισο. Αν η Ελλάδα ήταν σοβαρό κράτος,
κανείς από αυτούς δε θα τολμούσε να κουνηθεί γιατί η πορεία του θα ήταν προδιαγεγραμμένη.
Επίσης ας μην ξεχνάμε πως ούτε βαριά βιομηχανία και δουλειές για όλους διαθέτουμε, ούτε είμαστε 50.000.000 ώστε να μη φοβόμαστε τίποτε.
Ειδικά το μουσουλμανικό στοιχείο λόγω του φανατισμού του δεν μπορεί να αφομοιωθεί όπως αντίστοιχα εντάχθηκαν στην ελληνική κοινωνία οι Ρώσοι ή οι Σέρβοι με τους οποίους έχουμε ιστορικούς δεσμούς.
Οι Ασιάτες πάλι που μπορεί να μην ήταν εγκληματίες στον τόπο τους, δεν παύουν να αντλούν την καταγωγή τους από βάρβαρους – φανατισμένους λαούς. Στις χώρες εκείνες βασικά και θεμελειώδη ανθρώπινα δικαιώματα καταπατούνται, γυναίκες λιθοβολούνται και ο νόμος του ισχυροτέρου επιβάλλεται. Αν αυτά που κάνουν εδώ, τα διέπρατταν στη χώρα τους τώρα είτε θα ήταν νεκροί είτε μη αρτιμελείς.
Στη χώρα μας ζουν σε αγέλες κάτω από άθλιες συνθήκες υγιεινής με κινδύνους για τη δημόσια υγεία. Πόσα εξαφανισμένα νοσήματα δεν έχουν κάνει πάλι την εμφάνισή τους ύστερα από δεκαετίες στη χώρα; Ενώ παράλληλα αναπτύσσονται μεταξύ τους κάθε είδους διαστροφές όπου το κάθε μέλος της ομάδας μετατρέπεται σε “γυναίκα” για ένα μήνα ώστε να εκτονώνονται οι υπόλοιποι.
Όλοι αυτοί οι πεινασμένοι -από κάθε άποψη- είναι ένα και μόνο πράγμα, επικίνδυνοι.
Ο 21χρονος δράκος της Πάρου, ο “ευσεβής” νηστευτής εγκρατής μουσουλμάνος που όμως -όπως διαβάζουμε στα ΜΜΕ- δώριζε πότε την μπροστινή του πλευρά σε έχουσες ανάγκη κυρίες και πότε την πισινή του σε ευυπόληπτους κυρίους, έκανε κάτι αναμενόμενο. Είδε ένα κορίτσι που του γυάλισε και έκανε αυτό που ήθελε γιατί έτσι έχει μάθει στην πατρίδα του. Να μη σέβεται τίποτε αλλά απλά να φοβάται το νόμο. Κι εδώ νόμος δεν υπάρχει.
Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν τίποτε να χάσουν. Ενώ είτε η ατιμωρησία των όσων κάνουν είτε η προστασία όπως αυτή που απολαμβάνει ο δράκος της Πάρου, τους δημιουργεί μια έντονη αυτοπεποίθηση. Αρχίζουν να αισθάνονται ισχυροί. Αρχίζουν να παίρνουν αέρα. Αρχίζουν να απλώνονται και θα το κάνουν όλο και περισσότερο όσο θα διαπιστώνουν πως δεν υπάρχει σημείο αντίδρασης. Κάπως έτσι δεν έσφαξαν το νεαρό στην Πάτρα; Τολμήστε να περάσετε κάθετα το βράδυ την Ομόνοια κι ίσως βρέθει κάτι που να σας θυμίζει.
Τα περίπου 2 εκατομμύρια μουσουλμάνων λαθρομεταναστών είτε Ασιατών είτε Αφρικανών που έχουν αποθηκευτεί στη χώρα μας -για να παίξουν το ρόλο τους όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή- αποτελούν πλέον το Νο 1 εθνικό κίνδυνο και πρέπει να απελαθούν άμεσα.


Πηγή: http://kyparissia-news.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. o νουμερο 1 εθνικος κινδυνος ειναι η ημιμαθεια και κατι μ.... σαν εσας που γραφουν τετοια και προκαλουν το κοινο το θεμα με τους μεταναστες ειναι ακρως πολιτικο και οτι πρεπει για να τοχρησιμοποιουν......καλο ειναι να προσεχουμε τι ανεβαζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blogger Templates