Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Συμπληρωματική απολογία για τη σφαγή του 3χρονου

Ο 29χρονος Αλβανός Χ.Τ., ο οποίος φέρεται ως ο εκτελεστής του Φιλίπ Μεσάι και του σφαγμένου 3χρονου παιδιού του, μετήχθη... προχθές στην Καλαμάτα για να δώσει συμπληρωματική απολογία. Ο 29χρονος κατηγορείται ότι σκότωσε στις 29 Νοεμβρίου 2011 τον 3χρονο Κέρι και τον 35χρονο πατέρα του Φιλίπ Μεσάι, και στις 11 Νοεμβρίου 2008 τον Σωτήρη Ι. Ψυχόπαιδα. Ο φερόμενος ως εκτελεστής που πληρωνόταν για τις "υπηρεσίες" του από τη σπείρα των σκληρών εγκληματιών, που εξαρθρώθηκε πέρυσι το Δεκέμβριο και λυμαινόταν την Καλαμάτα με εκβιασμούς και ναρκωτικά, κράτησε το στόμα του κλειστό. Χθες απολογήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είπε κουβέντα για το φονικό, αλλά ότι θα καταθέσει απολογητικό υπόμνημα. Τη στάση του αυτή επιβεβαίωσε στην "Ε" και η δικηγόρος του Ευαγγελία Παπαδοπούλου, η οποία, ωστόσο, όπως και ο έτερος υπερασπιστής του 29χρονου Αλέξανδρος Πηνιαλίδης, αρνήθηκαν να κάνουν άλλο σχόλιο. Πάντως κανένας από τους δύο συνηγόρους του δεν παρευρέθηκε στη διαδικασία.

Υπενθυμίζουμε ότι ως αρχηγός της σπείρας φέρεται ο 49χρονος Καλαματιανός Β.Β. που έχει εκτίσει μεγάλες ποινές για ναρκωτικά και ο οποίος κατηγορείται ότι είχε δώσει τις εντολές για τις δολοφονίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φιλίπ Μεσάι μάλλον είχε υποψιαστεί ότι θα τον σκοτώσουν και γι' αυτό έπαιρνε μαζί του το 3χρονο αγοράκι του, ενώ σύμφωνα με τα μέχρι τώρα γνωστά στοιχεία, μέσα στο αυτοκίνητο όπου βρέθηκαν νεκρός ο Αλβανός Φιλίπ Μεσάι και σφαγμένο το παιδί του, βρίσκονταν -εκτός από τα θύματα- δύο άτομα: Ο φερόμενος ως εκτελεστής 29χρονος Αλβανός Χ.Τ. και το μέλος της εγκληματικής σπείρας Β.Δ., οι οποίοι κατηγορούνται για το αποτρόπαιο διπλό έγκλημα. Ομως κανένας μέχρι σήμερα δεν γνωρίζει ποιος από τους δύο έσφαξε το αγόρι. Ο Β.Δ. είχε πει ότι βγήκε από το αυτοκίνητο πριν γίνει το έγκλημα και τα φορτώνει όλα στον Αλβανό. Κατά την εκδοχή του λοιπόν, το αυτοκίνητο κατέληξε στο κανάλι με το νεκρό οδηγό, το παιδί στο κάθισμα του συνοδηγού ακόμα ζωντανό και τον δράστη.

Ο Χ.Τ. κατηγορείται για διπλή ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία από πρόθεση με ειδεχθή τρόπο, συμμετοχή ως μέλος σε εγκληματική οργάνωση που σκοπό είχε τη διακίνηση ναρκωτικών και την εκβίαση ιδιοκτητών καταστημάτων. Επίσης είναι προφυλακισμένος και για τη δολοφονία του Σωτήρη Ι. Ψυχόπαιδα, ενώ κατηγορείται ότι είχε αποπειραθεί να δολοφονήσει επίσης τον πρώην σύζυγο της γυναίκας του φερόμενου ως αρχηγού της σπείρας Β.Β.




Πηγή: http://www.eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates