Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012

Μικρό ενδιαφέρον για θέσεις στο πανηγύρι των Γαργαλιάνων

Μικρό είναι το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί μέχρι τώρα από εμπόρους μικροπωλητές για το πανηγύρι των Γαργαλιάνων που θα... πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα. Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο αντιδήμαρχος Ευστάθιος Ανδρινόπουλος κατά την συζήτηση λήψης απόφασης για την παραχώρηση θέσεων από το Δημοτικό Συμβούλιο μέχρι εκείνη την στιγμή -δηλαδή προχθές- είχαν κατατεθεί μόλις 3 αιτήσεις και, όπως ήταν φυσικό, δεν μπορούσε να γίνει η κλήρωση των θέσεων.

Ωστόσο εξέφρασε την αισιοδοξία του και με βάση την πληροφόρηση που έχει από μικροπωλητές που έχουν επικοινωνήσει με τον δήμο, τις επόμενες μέρες θα κατατεθούν αρκετές αιτήσεις. Οπως μας τόνισε, αυτή την στιγμή αρκετοί έμποροι βρίσκονται σε πανηγύρια που είναι σε εξέλιξη, τα οποία δεν μπορούν να αφήσουν για να καταθέσουν αίτηση, συμπληρώνοντας πως σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει, θα έρθουν έμποροι και το πανηγύρι θα γίνει.

Πάντως το Δημοτικό Συμβούλιο εξουσιοδότησε την επιτροπή πανηγυριού που έχει συσταθεί, να κάνει την απαραίτητη διαδικασία και την κλήρωση των θέσεων για τις αιτήσεις που θα κατατεθούν.
Πηγή: http://www.eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates