Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Aντώνης Σαμαράς: «Η Ελλάδα τώρα ξεκινάει» (Bίντεο)

Μήνυμα προς τους Έλληνες πολίτες έστειλε εκ νέου σήμερα ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς με ένα βίντεο που δημοσιοποιήθηκε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Στο βίντεο, διάρκειας 1 λεπτού και...

8 δευτερολέπτων, ο κ. Σαμαράς επαναλαμβάνει το μήνυμα πως «η Ελλάδα τώρα ξεκινάει», αναφέροντας χαρακτηριστικά: «H Eλλάδα έχει βρεθεί πολλές φορές μπροστά σε δυσκολίες και όμως κάθε φορά έβρισκε τον τρόπο να προχωρήσει. Κάθε γενιά έβρισκε τη δύναμη να αφήσει κάτι μεγαλύτερο στην επόμενη.

«Σήμερα βρισκόμαστε ξανά μπροστά σε μια τέτοια στιγμή που πρέπει να θυμηθούμε ποιοι είμαστε και που θέλουμε να πάμε. Που πρέπει να ξαναμπούμε σε ένα δρόμο ανάπτυξης με σταθερότητα, ασφάλεια και συνεννόηση», συμπληρώνει ο πρωθυπουργός.

Σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις της ευρωζώνης, ο κ. Σαμαράς τονίζει: «Γιατί τώρα που η Ευρώπη αλλάζει, τώρα είναι η στιγμή. Ή θα ξεπεράσουμε τον εαυτό μας ή θα αφήσουμε την ιστορία νας μας γυρίσει την πλάτη. Εμείς όμως οι Έλληνες ξέρουμε καλά πως μόνο όταν είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι, μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα».

Το βίντεο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ασπρόμαυρες εικόνες από την εποχή της μαζικής μετανάστευσης των Ελλήνων την δεκαετία του 50', εικόνες από ιστορικά και τουριστικά αξιοθέατα της χώρας αλλά και στιγμιότυπα από τις πρόσφατες επαφές του πρωθυπουργού με τους ευρωπαίους αξιωματούχους και ηγέτες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates